Kontor København

Kontor københavn: Find det helt rigtige kontorfællesskab til din virksomhed

Hos Symbion har vi 6 fede og forskellige kontorbygninger, der er fordelt ud på nogle af Københavns bedste lokationer. Så hvis du står og mangler et inspirerende kontorfællesskab til...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


Hos Symbion har vi 6 fede og forskellige kontorbygninger, der er fordelt ud på nogle af Københavns bedste lokationer. Så hvis du står og mangler et inspirerende kontorfællesskab til udlejning i København, giver vi her et overblik over og en præsentation af vores 6 lokationer og hvad de hver især kan tilbyde. 

1. Symbion – Østerbro

Under eget navn har vi vores spændende iværksættermiljø på Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Symbion Østerbro huser en lang liste af landets dygtigste iværksættere, hvilket mildt sagt skaber gode muligheder for vidensdeling og kompetencedeling.  

Der er en professionel stemning med 380 spændende startups og iværksættere inden for områder som it, tech, foodtech, medtech, hardware, software, SaaS mm.

Rammerne på Fruebjergvej er attraktive og imødekommende, hvor der er mulighed for at komme i et socialt community med folk indenfor brancher som uddannelse, corporate, økosystemer og meget andet. 

Huset på Østerbro tæller 20.000 m2, der understøtter den enkelte medarbejder og virksomhed til at skabe et produktivt og innovativt arbejdsmiljø. Huset består af en kombination af kontorlokaler, kontorpladser, fælleskontorer, membership-pladser og mødelokaler.

2. COBIS – Tagensvej 

COBIS Tagensvej ligger på Tagensvej 22, 2200 København N

Her holder virksomheder inden for biotek og life science til. Kontorfællesskabet er et miljø af ekstrem høj ekspertise, når det kommer til viden om kommerciel anvendelse. 

COBIS har til formål at skabe de bedst mulige vækstbetingelser for fremtidens bioteknologiske succeser, og de ligger lige i hjertet af et unikt miljø på Nørrebro med naboer som Rigshospitalet, det Sundhedsvidenskabelige fakultet og det Farmaceutiske Fakultet på KU. 

COBIS tilbyder 1200 kvadratmeters moderne arkitektur laboratorier, kontorer, fælleskontorer, membership-pladser og mødelokaler. 

3. Univate – Islands brygge

Univate ligger på hyggelige og eftertragtede Islands brygge, mere præcist på Njalsgade 76, 2300 København S. 

På Univate har man, ligesom på vores andre lokationer, valgt at tiltrække bestemte brancher, for at optimere mulighederne for vidensdeling. Her holder hele 130 dygtige og innovative startups indenfor Al, loT, legaltech, support og software til.  

Univate ligger i samme bygning som Københavns universitets søndre campus, derfor er der masse af liv og energi på Univate. I Univates afdeling finder man en kombination af kontorer, mødelokaler, membership-pladser og loungeområder. Der er altså mulighed for både fokuseret arbejde og uformelle samtaler blandt sine kolleger. 

4. Cobis – Ole Maaløs vej

Cobis ligger centralt på Ole Maaløs Vej, 2200 København N., og det er faktisk lige ved siden af den anden Cobis, der nævnes højere oppe. De to steder hænger da også sammen. 

Sammen er de to Danmarks førende mødested for biotek og life science virksomheder. 

Miljøet i COBIS Tagensvej understøtter et produktivt og innovativt arbejdssted med kontor-faciliteter samtidig med at det også rummer diverse loungeområder til mere uformelle samtaler eller afslapning.

5. Lydens hus – Vesterbro 

Huset med det dragende navn ligger på Gl. Kongevej 11-13, 1610 København V.

Med smuk udsigt over søerne kan man her blive en del af et kontorfællesskab på 80 forskellige virksomheder, der har lyd, musik, podcast og kultur som omdrejningspunkt. Det er altså det perfekte sted for alt fra lydingeniøren, højttalerproducenten, festivalarrangøren, podcasteren, komponisten, musikorganisationen og meget mere. 

Er man i samme branche giver Lydens hus altså et unikt og attraktivt netværk og udviklingsmiljø, hvor der er mulighed for at sparre og forretningsudvikle på tværs. Derudover giver rammerne en afslappet, kreativ atmosfære fyldt med sjove og idérige indspark i hverdagen.

6. Fuglebakken – Frederiksberg 

Kontorfællesskabet på Nordre Fasanvej 215, 2000 Frederiksberg er splinternyt og skal danne ramme om et ambitiøst vækstcenter, der skal fokusere på virksomheder indenfor greentech og life science. 

Fuglebakken skal huse i det gamle ikoniske byggeri tegnet af Arne Jacobsen, på hjørnet af Nordre Fasanvej. Det fylder 13.500 m2 og går igennem en spændende og grundig modernisering, så det kan leve op til 2023 standarder! Det ligger centralt, og det er nemt at komme til både metro, s-tog og bus. 

Læs mere om det kommende kontorfællesskab her

Det bliver stort, glæd dig!

Kontakt os! 

Kunne du tænke dig at blive en del af et af de mest spændende og ambitiøse kontorfællesskaber på markedet, er det nu du skal leje! 

Hvis du ønsker at booke skal du endelig kontakte os ved at udfylde en formular, eller ringe til os på +45 3917 9999 

Du er også meget velkommen til at komme ud til en visning af lokationen, du er interesseret i. 

Du kan også sende os en mail på info@symbion.dk, så svarer vi, så hurtigt vi kan. 

Vi glæder os til at høre fra dig, og håber du vil være en del af Symbions community!

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag