Cobis
Nørrebro

Danmarks førende mødested og kontorfællesskab for biotek og life science virksomheder. Kontorfællesskabet er centralt beliggende i 2200 København N i midten af et miljø af ekspertise, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse.


Cobis

12.000 m2 fællesskab

Copenhagen Bio Science Park – COBIS – er Danmarks førende mødested og kontorfællesskab for biotek og life science virksomheder. Kontorfællesskabet er centralt beliggende i 2200 København N i midten af et miljø af ekspertise, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse.

COBIS er et ambitiøst vækstcenter som har som mission at skabe de rette vækstbetingelser for morgendagens bioteknologiske succeser. COBIS har noget at tilbyde dig, uanset om du repræsenterer en etableret life science virksomhed, en CRO inden for life science, eller endda hvis du bare har en god idé, og har brug for hjælp til at komme i gang.

Blandt vores naboer finder du Rigshospitalet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Farmaceutiske Fakultet fra Københavns Universitet. Med denne placering er COBIS – både på nationalt og internationalt plan – centralt placeret i et unikt miljø, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse af bioteknologi, medicin og farmakologi.

Miljøets kombination af laboratorier, kontorer, fælleskontorer, membership-pladser og mødelokaler understøtter et produktivt og innovativt arbejdssted samtidig med at det også rummer diverse loungeområder til mere uformelle samtaler eller afslapning. Bygningen er enestående. 12.000 kvadratmeter moderne arkitektur, der er hjemsted for en kraftfuld blanding af organisationer, nystartede virksomheder og etablerede vækstvirksomheder.

Fremhævede faciliteter og services i Cobis

Kantine

Parkering

Mødelokaler

Co-working space

Konferencelokaler

Laboratorielokaler

Se vores andre lokationer

Symbion-netværket er et startup- og iværksættermiljø bestående af lokationer som hver har især fokus på særlige brancher og økosystemer for at skabe optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

Symbion

Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Univate

Njalsgade 76, 2300 København S

Cobis Tagensvej

Tagensvej 22, 2200 København N

Lydens Hus

Lydens Hus

Gl. Kongevej 11-13, 1610 København V

Åbner i marts

Fuglebakken

Nordre Fasanvej 215, 2000 Frederiksberg


Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag