Cobis Tagensvej
Nørrebro

Centralt beliggende i København N i midten af et miljø af ekspertise, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse.

Udvalgte produkter i Cobis Tagensvej

Se alle produkter

Cobis Tagensvej

2.200 m2 fællesskab

COBIS Tagensvej er centralt beliggende i København N i midten af et miljø af ekspertise, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse for biotek og life science virksomheder.

Miljøet i COBIS Tagensvej understøtter et produktivt og innovativt arbejdssted med kontor-faciliteter samtidig med at det også rummer diverse loungeområder til mere uformelle samtaler eller afslapning.

Lokationen har noget at tilbyde dig, uanset om du repræsenterer en etableret life science virksomhed, en CRO inden for life science, eller endda hvis du bare har en god idé, og har brug for hjælp til at komme i gang.

Blandt vores naboer finder du Rigshospitalet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Farmaceutiske Fakultet fra Københavns Universitet og er – både på nationalt og internationalt plan – centralt placeret i et unikt miljø, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse af bioteknologi, medicin og farmakologi.

Fremhævede faciliteter og services i Cobis Tagensvej

Co-working space

Kantine

Mødelokaler

Parkering

Se vores andre lokationer

Symbion-netværket er et startup- og iværksættermiljø bestående af lokationer som hver har især fokus på særlige brancher og økosystemer for at skabe optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

Symbion

Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Univate

Njalsgade 76, 2300 København S

Lydens Hus

Lydens Hus

Gl. Kongevej 11-13, 1610 København V

Ny lokation

Fuglebakken

Nordre Fasanvej 215, 2000 Frederiksberg


Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag