Konference- og Eventspace

Hvad enten du skal holde møde, konference, workshop eller kursus, er vi klar til at byde dig og dine gæster velkommen, så dit arrangement bliver en succes.

Book lokaler og faciliteter her eller kontakt os på booking@symbion.dk eller ring 3917 9999 og hør mere om Symbion Konference- og Eventspace.


Fleksibilitet i højsædet

Parkering

Parkeringspladser der kan benyttes af din virksomhed og dine gæster. Bemærk at parkeringsmulighederne varierer fra lokation til lokation.

AV Udstyr

Projektorer eller skærme i alle lokaler, mulighed for mikrofon, mulighed for polycom studio (mobilt webcam med skærm).

Fleksible betingelser

Vi er meget fleksible med hensyn til forespørgsler og ændringer. Vi befinder os i et iværksættermiljø, hvor tingene ikke altid kan planlægges og forudsiges lang tid i forvejen. Derfor er fleksibilitet et vilkår hos os.

Fokuseret service

Vi har erfaring i at håndtere møder, konferencer, workshops mv. Vores gæster har fokus på indholdet – vi har fokus på alt det praktiske.

Forplejning

Vores eget køkken på Østerbro kan sammensætte lækker forplejning til dig og dine gæster, uanset om I skal have et kort møde eller et heldagsarrangement.

Konkurrencedygtige priser

Symbion Konference- og Eventspace er en del af Symbion Community, der altid har været non-profit. Derfor er det vigtigt for os at holde priserne på et niveau, hvor alle kan være med.


Konference- og Eventspace København

Symbion Konference- og Eventspace er beliggende i to af lokationerne i iværksætter- og startupmiljøet Symbion Community og tilbyder møde-, konference- og eventfaciliteter på Østerbro og Vesterbro. Som gæst hvirvles man ind i et aktivt startupmiljø med it og teknik og ikke mindst et servicepersonale, der er vant til at hjælpe både nørder og nybegyndere ud i konferenceverdenen samt specialister, der ikke gider alt for meget snak. Tingene skal fungere – og det gør de så.

Indretning

Faciliteterne på Østerbro er indrettet i ny nordisk stil med kontrastfyldte detaljer, minimalisme og fokuspunkter med forskellige designs i de respektive lokaler. Vesterbro-faciliteterne er designet i mere kreativ stil, hvilket går godt i spænd med startupvirksomhederne, der befinder sig på denne lokation.

Forplejning

Med vores lækre køkken kan vi sammensætte det perfekte arrangement til dig og dine gæster – uanset om du selv er startup og iværksætter eller bare gerne vil snuse lidt til stemningen i communityet, der skaber morgendagens succeser.


Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag