De bedste betingelser for iværksætteres chancer for succes

Det nødvendige rum til fordybelse, de hyggelige og uformelle møder samt professionelle værktøjer og fællesskaber,
hvor ideer, erfaringer, ressourcer og forretningsmuligheder deles til det fælles bedste.

Events

Lærerige meetups, pitch-oplæg
og sociale fredagsbarer

Læs mere

Symbion Talent

Matchmaking-events
og career fairs

Læs mere

Symbion Connect

Mød din branche og
overkom dine udfordringer

Læs mere

Økosystemer

Populære brancher
i netværket

Læs mere

Podcast & Blog

Viden, gode råd, inspiration
og succeshistorier

Læs mere

Samarbejdspartnere

Udviklingsprogrammer,
fonde, universiteter mm.

Læs mere

Community Platform

Netværk, sparring, mødelokalebooking,
oversigt over events mm.

Læs mere

Events

I Symbion-netværket gør vi os umage for altid at have en aktivitetskalender fyldt med spændende events, meetups, pitch-oplæg, fredagsbarer mv. Nedenfor kan du se de næste arrangementer og på eventsiden kan du se alle kommende events.

Symbion Talent

Som del af Symbion-netværket har du og din virksomhed adgang til en række matchmaking-events og career fairs. Disse afholdes i samarbejde med forskellige samarbejdspartnere – eksempelvis ITU, KU, CBS, Copenhagen Capacity, Akademikernes A-kasse m.fl.

Symbion Connect

For at skabe et netværk omkring den enkeltes virksomhed i Symbion-netværket og de mennesker, som arbejder i virksomheden, afholdes Symbion Connect møder.

Symbion Connect møder er relevante og målrettede netværksmøder, hvor Community Teamet udvælger virksomheder, der arbejder inden for samme branche eller oplever de samme udfordringer.

Symbion Connect kan hjælpe med at skabe den rette forbindelse til de rette  kompetencer som den enkelte virksomhed står og mangler eller kan tilbyde i netværket.

Læs også vores guide til hvordan du hurtigt udvider dit professionelle netværk.

Økosystemer

Inden for økosystemerne tilbyder vi branchespecifik sparring og interne netværk blandt virksomheder, som arbejder inden for samme branche. 

Medtech

Medtech

Medtech fokuserer på innovationen og udviklingen af medicin, vacciner og procedurer der skal løse sundhedsproblemer og forbedre livskvaliteten.
Symbion har som en del af Copenhagen Science City været med til at udvikle et større netværk, hvor studerende, forskere og virksomheder kan gøre brug af hinandens erfaringer og kompetencer inden for området.

Makerspace

Makerspace

Fast arbejdsplads i et miljø med fokus på udvikling af prototyper og produkter indenfor elektronikbranchen.
Giver dig mulighed for at arbejde 24/7 blandt startups og vækstvirksomheder inden for IoT og hardwareudvikling.

Game

Game

Et økosystem med omdrejningspunkt i udviklingen af computerspil og andre elektroniske spil, hvor startups og vækstvirksomheder kan sparre og dele deres viden og gode idéer med andre inden for området.

Copenhagen Agrifood Incubator

Copenhagen Agrifood Incubator

I Copenhagen AgriFood Incubator, som er et samarbejde mellem Symbion og Agro Business Park, arbejder agro- og foodtech startups tæt sammen i et netværk. Dette giver både virksomhederne mulighed for at sparre med hinanden, samt få professionel hjælp til deres udvikling, så de innovativt kan spire.

Blockchain

Blockchain

Blockchain fokuserer på at skabe sikkerhed og gennemsigtighed på utallige områder, bl.a. indenfor kryptovaluta. Sammen med Nordic Blockchain Association har Symbion lavet et økosystem, hvor netværket kan gøre brug af hinandens erfaringer og kompetencer inden for området.

Artificial Intelligence (AI)

Artificial Intelligence (AI)

I samarbejde med Alexandra Instituttet har Symbion et fællesskab med et stort fokus på AI. Her arbejder virksomheder med teknologien i deres daglige arbejde samt udveksler idéer om, hvordan den kan videreudvikles.

Podcast & blog

iVærktøjskassen er en podcast fra Symbion, der indeholder viden og korte guides til livet som startup og iværksætter. Du kan lytte til podcasts, lige når det passer dig – det er vidensdeling “ToGo”, som du kan have med på farten, hvor end du befinder dig.

Iværksætterbloggen finder du guides, succeshistorier, viden mv. målrettet startups og iværksættere. Du kan bl.a. blive klogere på brancher og økosystemer i Symbion-netværket og få inspiration til, hvordan din virksomhed kan vækste.

Samarbejdspartnere

Adgang til kompetencer, viden og sparring er afgørende, når du skal opbygge og skalere din virksomhed. For at give dig og din virksomhed adgang til dette, har Symbion et tæt samarbejde med en række samarbejdspartnere, herunder Accelerace, Agro Business Park, Alexandra Instituttet, universiteterne i København m.fl. De kan hjælpe dig og din virksomhed, når du er en del af Symbion-netværket, på forskellige områder. Du kan læse meget mere om samarbejdspartnere og community-tilbud fra vores samarbejdspartnere her.

Community Platform

Du får adgang til Community Platformen mit.symbion, når du er en del af Symbion-netværket (undtaget virtuelle kontorer). Dermed får du adgang til en platform, der faciliterer netværk, sparring og vidensdeling kombineret med særlige deals og husaftaler, nem og tilgængelig mødelokalebooking, oversigt over faglige og sociale events i netværket og meget, meget mere.