Symbion
Østerbro

Nogle af landets dygtigste iværksættere er samlet her i Symbions kontorfællesskab på Fruebjergvej, hvilket skaber optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.


Symbion

20.000 m2 fællesskab

Symbion består af 380 spændende startups og iværksættere inden for udvalgte områder; it, tech, foodtech, biotech, medtech, hardware, software, SaaS mm. Nogle af landets dygtigste iværksættere er samlet her i Symbions kontorfællesskab på Fruebjergvej på Østerbro, hvilket skaber optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

Rammerne med beliggenhed på Fruebjergvej 3 er et nærværende og tilgængeligt fagligt og socialt community, der skaber nye relationer, ny viden, nye idéer, ny inspiration blandt de rigtige mennesker på tværs af bl.a. iværksættere, universiteter, corporates, brancher, økosystemer.

Huset på Østerbro tæller 20.000 m2, der understøtter den enkelte medarbejder og virksomhed til at skabe et produktivt og innovativt arbejdssted i et mix af arbejdspladsmuligheder og funktioner – en kombination af kontorlokaler, kontorpladser, fælleskontorer, membership-pladser og mødelokaler.

Fremhævede faciliteter og services i Symbion

Parkering

Kantine

Fitnesscenter (Østerbro)

Mødelokaler

Stort netværk

AV Udstyr

Co-working space

Autoklavering

Konferencelokaler

Se vores andre lokationer

Symbion-netværket er et startup- og iværksættermiljø bestående af lokationer som hver har især fokus på særlige brancher og økosystemer for at skabe optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

Univate

Njalsgade 76, 2300 København S

Cobis Tagensvej

Tagensvej 22, 2200 København N

Lydens Hus

Lydens Hus

Gl. Kongevej 11-13, 1610 København V

Ny lokation

Fuglebakken

Nordre Fasanvej 215, 2000 Frederiksberg


Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag