Hvordan optimerer du som iværksætter din online tilstedeværelse, og hvad dækker begrebet “Disruption” egentlig over på helt almindelig dansk? Hvad er en iværksætter? Hvordan får I succes som iværksættere, der ønsker at starte egen virksomhed? Få svarene på Symbions iværksætterblog og find mere end 70 spændende startup råd, trends, hjælp til iværksættere og indlæg om iværksætteri.

Sådan vækster du uden at gå på kompromis med kvaliteten

IT-virksomheden Improsec har på bare få år formået at vækste markant og er i dag en velkendt skikkelse i IT-verdenen. Læs her hvordan de har indtaget branchen og få 3 gode råd med på vejen.

4 initiativer til at komme godt igennem en global krise

I krisesituationer er det individuelt, hvad der er nødvendigt at gøre i en virksomhed. Der er dog også nogle grundlæggende tiltag, som også klæder din virksomhed på til tiden, der kommer bagefter.

Symbion får nyt indgangsparti

Symbion har de senere år lavet flere ombygninger med formålet at sætte et funktionelt og innovativt præg. Nu skal udendørsarealet istandsættes, således at det matcher moderniseringen inden døre.

Det bør du vide om den nye ferielov

En forenklet beskrivelse af den nye ferielov og hvad du som medarbejder, eller arbejdsgiver, bør være opmærksom på i overgangen fra den tidligere ferielov til den nye.

Justitia: En succesfuld tænketank – nu vil de give tilbage til startupmiljøet

Interview med tænketanken Justitias direktør Jacob Mchangama, der giver et indblik i tænketankens rejse og hvordan de nu vil tilbyde juridisk vejledning til mindre startup-virksomheder.