Univate
Islands Brygge

Dette miljø består af 130 innovative startups og iværksættere, der arbejder inden for områderne AI, IoT, legaltech, software mm. Årsagen til et fokus på bestemte brancher er, at det skaber optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.


Univate

5.500 m2 fællesskab

Lokationen er 5.500 m2 og huser virksomheder inden for områderne AI, IoT, it-sikkerhed, legaltech, software mm. Den er beliggende på Københavns Universitets søndre campus (KUA 3) på Njalsgade 76 på Islands Brygge. I kraft af at man er i samme bygning som de universitetsstuderende oplever man liv og summen, når man bevæger sig rundt på campus. Derudover er startup-miljøet et nærværende community, der skaber relationer blandt de rigtige mennesker på tværs af iværksættere, universiteter, corporates, brancher, økosystemer mv.

Miljøets kombination af kontorer, mødelokaler og diverse loungeområder understøtter et produktivt og innovativt arbejdssted med plads til både fokuseret arbejde, uformelle samtaler og afslapning.

Fremhævede faciliteter og services i Univate

Parkering

Wifi

Daglig rengøring

Events

Kaffe og te ad libitum

Kantine

Mødelokaler

Print

Strøm

Stort netværk

Se vores andre lokationer

Symbion-netværket er et startup- og iværksættermiljø bestående af lokationer som hver har især fokus på særlige brancher og økosystemer for at skabe optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

Symbion

Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Cobis Tagensvej

Tagensvej 22, 2200 København N

Lydens Hus

Lydens Hus

Gl. Kongevej 11-13, 1610 København V

Ny lokation

Fuglebakken

Nordre Fasanvej 215, 2000 Frederiksberg


Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag