Tilmeld dig Symbions Nyhedsbrev

Selvom din virksomhed ikke er beliggende på en af lokationerne i Symbion-netværket, har du alligevel mulighed for at modtage nyheder fra os!

Du kan nemt og hurtigt tilmelde dig nedenfor – og få invitationer til åbne events og arrangementer, artikler om iværksætteri og spændende virksomheder samt nyheder om Symbion-netværket leveret direkte i din indbakke.

Tilmelding til nyhedsbrev

Samtykke

Symbion A/S benytter de informationer du indtaster i denne formular til at sende dig nyheder, opdateringer og markedsføringsmateriale på vores services, produkter og tilbud til og om iværksættere via email.

Du kan til enhver tid afmelde dig denne nyhedsbrevsliste ved at klikke på afmeldingslinket nederst i de emails du modtager fra os, eller ved at kontakte newsletter@symbion.dk. Vi respekterer dine data og dine rettigheder. Se vores persondatapolitik for mere information omkring vores håndtering af data. Ved at klikke nedenfor, accepterer du at vi må behandle dine informationer i henhold til disse betingelser.

Vi benytter Mailchimp til udsendelse af vores nyhedsbrev. Ved at klikke tilmeld, accepterer du at dine oplysninger overføres til Mailchimp. Mere information om Mailchimps privatlivspraksis her.


Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag