Kontorfællesskab Frederiksberg

Kontorfællesskab på Frederiksberg: Find det perfekte kontor for din virksomhed

Har din virksomhed brug for et nyt kontor? Så se nærmere på vores rummelige og moderne lokaler og bliv en del af et sprudlende kontorfællesskab på Frederiksberg. NB: Vores...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


Har din virksomhed brug for et nyt kontor? Så se nærmere på vores rummelige og moderne lokaler og bliv en del af et sprudlende kontorfællesskab på Frederiksberg.

NB: Vores kontorfællesskab på Frederiksberg åbner dørene op i efteråret 2023. Kontakt os på tlf.+45 3917 9999 eller mail, info@symbion.dk, for mere information eller spørgsmål.

Få dit eget kontorlokale i et moderne kontorfællesskab

Vores kontorfællesskab på Nordre Fasanvej, danner rammen om et ambitiøst vækstcenter for startups, der arbejder med life science og greentech.

Som en del af et moderne greentech kontorfællesskab, vil du være omgivet af andre spændende iværksættere, hvor du selv får lov til at skabe de fysiske rammer for din virksomheds arbejdskultur og arbejdsplads. 

Symbions kontorfællesskaber har fokus på netværk og vidensdeling blandt de mange idérige iværksættere og vækstvirksomheder, såvel små som store, vi huser i København.

Se også: Hvad er greentech?

Få et kontor med plads til jeres vækstambitioner

Find et kontorlokale i den størrelse, der passer til din virksomhed. På Fuglebakken har vi både plads til små og store virksomheder. Her vil du også finde laboratorielokaler, co-working space og nogen veludstyrede mødelokaler og kantine. 

Kontorløsninger:

  • Eget kontor: Eget kontor fra små 1-2 personers kontorer til større kontorer med plads til 15 personer eller flere.
  • Virtuelt kontor: Et virtuelt kontor giver dig en professionel adresse til din virksomhed.
  • Membership: Adgang for 1 person til at arbejde på alle lokationer alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Membership-pladserne er flekspladser.
  • Laboratorium: Lej et laboratorium, hvor du kan udføre naturvidenskabelige, tekniske og/eller medicinske undersøgelser og forskning i et kontrolleret miljø.

Se priser og hvilke faciliteter de forskellige kontorer indebære her

5 gode grunde til din virksomhed skal være en del af vores kontorfællesskab på Frederiksberg

  1. Bliv en del af et stærkt Greentech-fællesskab: I vores kontorfællesskab behøver du ikke at være alene om at tage beslutningerne. Her kan du søge sparring med andre virksomheder i fællesskabet og på den måde få andre inputs og idéer. 
  2. Du får adgang til flere ressourcer: I vores kontorfællesskab er der adgang til flere ressourcer, faciliteter og mere udstyr. Med dette får du hjælp til at finde de bedste løsninger for din virksomhed.
  3. Flere kontakter: I vores kontorfællesskab er du omgivet af andre virksomheder som din egen. Det betyder, at du får mulighed for at møde nye mennesker og skabe nye kontakter. På den måde kan du lære nye ting og få nye idéer.
  4. Bedre arbejdsmiljø: I vores kontorfællesskab er der gode arbejdsforhold. Der er plads til at udfolde sig, og du får adgang til gode faciliteter og services. Det betyder, at du kan fokusere på det, der er vigtigt – dit arbejde.
  5. Fleksibilitet: I vores kontorfællesskab er det nemt at skalere op og ned.

Oftest stillede spørgsmål

Er kontoret møbleret?

Lejer du dit eget kontor er møbler ikke med i huslejen. Dog sørger vi altid for, at du kan leje et møbelsæt for en fornuftig pris.

Lejer du en kontorplads får du et hæve-sænkebord, kontorstol, skab med lås og papirkurv med i prisen.

Med et membership må du bruge de møbler og skærme der er til rådighed i coworking- og fællesarealerne. I Symbion Coworking er der computerskærme tilgængelige på nogle af pladserne.

I hvilket tidsrum er der adgang til iværksættermiljøet?

Du har adgang 24/7 til din primære lokation uanset om du lejer eget kontor, kontorplads i fælleskontor eller membership.

Er der en reception i startup- og iværksættermiljøet?

Ja. Der er en reception på alle vores lokationer som både du og dine kunder kan henvende sig til. Åbningstiderne varierer fra lokation til lokation.

Er der post- og pakkehåndtering?

Vi tager gerne imod din post og pakker. Både afhentning og aflevering af pakker sker i receptionen. 

Hvordan booker jeg et mødelokale?

Som en fel af Symbion Community kan du nemt booke en af vores mange mødelokaler på vores forskellige lokationer. Dette kan du gøre via Community-platformen mit.symbion.dk.

Afhængig af dit produkt har du et hvis antal timer til rådighed: Du har 10 timer/måneden med membership, 20 timer/måneden med kontorplads, ubegrænset adgang med eget kontor.

Kontakt os i dag

Vores kontorfællesskab på Frederiksberg åbner dørene op i efteråret 2023. Kontakt os på tlf.+45 3917 9999 eller mail, info@symbion.dk, for mere information eller spørgsmål.

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag