Lydens Hus
Vesterbro

5 etagers lyd-hub med udsigt over søerne i København
Bliv en del af et seksetagers lydhus med ca. 80 virksomheder med fokus på lyd og med Københavns bedste udsigt over søerne og Planetariet.

Lydens Hus er bl.a. fyldt med festivaler, SoundTech, podcastere, management, distribution, højtalerproducenter, undervandslyd, spatial audio, lyddesign, bookingbureauer, og endda et klassisk orkester og en jazzklub.

Vil du have en fremvisning? Kontakt os her


Lydens Hus

2.750 m2 fællesskab

Bliv en del af et lydnetværk
I Lydens Hus får du en central placering for både din virksomhed og medarbejdere, samarbejdspartnere og investorer – vi bor med udsigt over søerne lige overfor Planetariet. 5 etager med lyd 5 minutters gang fra Vesterport og København H.

Hver dag serverer vi en lækker frokostbuffet i husets café, og der er gratis kaffe døgnet rundt. Derudover er der månedligt både fredagsbar og community breakfasts for alle husets virksomheder.

Vil du være en del af netværket? Kontakt os her.

Mødelokaler og eventcafé
Vi har både flekspladser, fælleskontorer og egne kontorer med plads fra 1 person til ca. 25 personer.

Der er seks mødelokaler (fra 6-25 personer) og to podcaststudier (4 udgange) i huset. Mødelokalebooking er inkluderet i huslejen.

Som virksomhed i Lydens Hus kan du gratis låne caféen til events eller feks. større frivilligmøder eller generalforsamlinger efter kl. 17 til hverdag og i weekenderne. Vi har en lille scene og projektor mv.

Kom og se vores lokaler: Kontakt os her.

Remote kontor centralt i København
Har du kontor i forstæderne eller Fyn/Jylland/Bornholm? Få en fast satellitarbejdsplads eller kontor i huset, når du har møder og arbejdsdage i København og bliv en del af netværket i Lydens Hus.

Hør mere om muligheden for en remote arbejdsplads fem minutter fra Hovedbanegården

Fremhævede faciliteter og services i Lydens Hus

Kantine

Co-working space

Kaffe og te ad libitum

Konferencelokaler

Mødelokaler

Lydstudie

Se vores andre lokationer

Symbion-netværket er et startup- og iværksættermiljø bestående af lokationer som hver har især fokus på særlige brancher og økosystemer for at skabe optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

Symbion

Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Univate

Njalsgade 76, 2300 København S

Cobis Tagensvej

Tagensvej 22, 2200 København N

Ny lokation

Fuglebakken

Nordre Fasanvej 215, 2000 Frederiksberg


Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag