Fuglebakken
Frederiksberg

Ny lokation

En helt ny lokation på Nordre Fasanvej, som skal danne rammen om et ambitiøst vækstcenter for startups, scaleups og SMV’er, der arbejder med life science og greentech.

Der er fokus på din rejse hen imod at blive en etableret virksomhed. Du kan udvikle din virksomhed med ligesindede i et miljø, hvor vidensdeling og deleøkonomi er en central del af fællesskabet.

Bæredygtighed er ‘key’ og meget af indretningen er derfor præget af genbrug og bæredygtige materialer blandet med klassisk design, som harmonerer med den ikoniske bygning designet af Arne Jacobsen.

Er du interesseret i en fremvisning på lokationen?
Book din fremvisning her.

Kontorfællesskab Frederiksberg

Fuglebakken

13.500 m2 fællesskab

Et nyt ambitiøst vækstcenter for virksomheder, der arbejder med life science og greentech.
Glæd dig – det bliver stort!

Hos Symbion Frederiksberg er fokus på life science- og greentech-virksomheder og din rejse mod at være en etableret virksomhed. Du kan udvikle din virksomhed med ligesindede, hvor videndeling og deleøkonomi er en central del af fællesskabet.
På dette sted er bæredygtighed ‘key’, og meget af indretningen er derfor præget af genbrug og bæredygtige materialer blandet med klassisk design, som harmonerer med den ikoniske bygning designet af Arne Jacobsen.

Netværk er viden. Viden er vækst
Symbion opfordrer til sparring og deling af erfaringer og viden, da vi ved, startups og nyetablerede virksomheder bliver inspireret af, gør brug af og lærer af hinandens kompetencer. Du bliver en del af et værdifuldt og inspirerende fællesskab af andre ligesindede virksomheder, som giver dig adgang til samarbejder, netværk og øget arbejdsglæde.

Inspirerende omgivelser
På denne lokation vil du opleve inspirerende atmosfære i eksempelvis café- og loungeområderne, der er indrettet med forskellige sofaer og lænestole. Ydermere er det muligt at hænge ud i det store atrium og den ovenliggende terrasse, booke mødelokaler og foretage uforstyrrede opkald i skypebokse.

Samarbejde med studerende og forskere
Symbion samarbejder med Københavns Universitet, CBS, IT-Universitetet og en lang række andre uddannelsesinstitutioner i København. Sammen med universiteterne arrangerer Symbion netværksmuligheder i relation til studerendes projekter. Derudover er Symbion en del af Copenhagen Science City, et innovationsøkosystem, der giver adgang til den nyeste forskning, højtuddannede studerende og en klynge af innovative virksomheder.

Er du interesseret i en fremvisning på lokationen?
Book din fremvisning her.

Læs mere den nye lokation på Nordre Fasanvej.

Fremhævede faciliteter og services i Fuglebakken

Kantine

Co-working space

Laboratorielokaler

Mødelokaler

Community platform

Events

Fitnesscenter (Østerbro)

Fleksible betingelser

Kaffe og te ad libitum

Parkering

Stort netværk

Videndeling

Se vores andre lokationer

Symbion-netværket er et startup- og iværksættermiljø bestående af lokationer som hver har især fokus på særlige brancher og økosystemer for at skabe optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

Symbion

Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Univate

Njalsgade 76, 2300 København S

Cobis Tagensvej

Tagensvej 22, 2200 København N

Lydens Hus

Lydens Hus

Gl. Kongevej 11-13, 1610 København V


Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag