Kontorfællesskaber københavn

Kontorfællesskaber København – 5 trin til vidensdeling og vækst

Spar penge og få adgang til ressourcer og samarbejdsmuligheder i et kontorfællesskab i København. Få 5 trin til succes og vækst med kontorfællesskaber i denne guide. Hvad er et...

Af Symbion

Senest redigeret: 10. juli 2023


Spar penge og få adgang til ressourcer og samarbejdsmuligheder i et kontorfællesskab i København. Få 5 trin til succes og vækst med kontorfællesskaber i denne guide.

Hvad er et kontorfællesskab?

Et kontorfællesskab er en fælles arbejdsplads, hvor forskellige virksomheder og freelancere deler faciliteter og arbejdsrum. Det giver mulighed for at spare på udgifterne til kontorleje og samtidig skabe et inspirerende miljø med mulighed for vidensdeling og samarbejde.

Hvorfor vælge et kontorfællesskab?

Fordelene ved at vælge et kontorfællesskab er mange. Udover at spare penge på kontorleje, kan man også få adgang til faciliteter og ressourcer, som man ikke nødvendigvis ville have råd til alene. Derudover er et kontorfællesskab en oplagt mulighed for at netværke og samarbejde med andre virksomheder og freelancere, hvilket kan føre til øget vækst og succes. Så hvis du vil have en inspirerende arbejdsplads og samtidig spare penge, så er et kontorfællesskab måske noget for dig.

5 trin til vidensdeling og vækst i et kontorfællesskab

I København er der mange forskellige kontorfællesskaber at vælge imellem, men for at få mest muligt ud af det er der nogle vigtige trin, der skal følges. Her er fem trin til at skabe en succesfuld virksomhed i et kontorfællesskab i København.

  1. Find det rette kontorfællesskab: Det er vigtigt at finde et kontorfællesskab, der passer til din virksomheds behov og værdier. Undersøg om miljøet og faciliteterne passer til dine krav og find ud af om der er mulighed for at netværke og samarbejde med andre virksomheder.
  2. Skab relationer: Når du er en del af et kontorfællesskab, er det vigtigt at skabe relationer til de andre virksomheder og freelancere. Tag initiativ til at møde dine naboer, del viden og erfaringer og skab et positivt og samarbejdsvilligt miljø.
  3. Udnyt faciliteterne: Et kontorfællesskab giver adgang til mange forskellige faciliteter og ressourcer, som du ikke nødvendigvis ville have råd til alene. Udnyt mulighederne og få mest muligt ud af dit medlemskab.
  4. Gør din virksomhed synlig: Et kontorfællesskab er en oplagt mulighed for at promovere din virksomhed og få den synliggjort overfor andre i branchen. 
  5. Del viden og erfaringer: Vidensdeling er en vigtig del af et kontorfællesskab. Del dine erfaringer og viden med de andre i fællesskabet, og vær åben for at lære af dem. Det kan føre til samarbejder og nye muligheder for vækst. Så tøv ikke med at dele og lære af dine naboer i kontorfællesskabet.

Symbion Communitys lokationer i København

Der er masser attraktive kontorlejemål i København, det handler bare om at vælge det, der passer bedst til din virksomhed, og det den beskæftiger sig med. Det er en klar fordel at placere sig selv tæt op af andre indenfor samme branche som en selv, så der er bedre vilkår for vidensdeling og sparring. Nedenfor vil du se en præsentation af brancher fordelt på 5 lokationer i København. 

1. Symbion – Østerbro 

Under eget navn er der et spændende iværksættermiljø for tech virksomheder på Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Symbion Østerbro huser en lang liste af landets dygtigste iværksættere, hvilket mildt sagt skaber gode muligheder for vidensdeling og kompetencedeling.  

Der er en professionel stemning med 380 spændende startups og iværksættere inden for områder som it, tech, foodtech, medtech, hardware, software, SaaS mm.

Rammerne på Fruebjergvej er attraktive og imødekommende, hvor der er mulighed for at komme i et socialt community med folk indenfor brancher som uddannelse, corporate, økosystemer og meget andet. 

2. Univate – Islands brygge

Et andet oplagt kontorfællesskab for tech virksomheder er Univate. Det ligger på hyggelige og eftertragtede Islands brygge, mere præcist på Njalsgade 76, 2300 København S. 

På Univate har man, ligesom på vores andre lokationer, valgt at tiltrække bestemte brancher, for at optimere mulighederne for vidensdeling. Her holder hele 130 dygtige og innovative startups indenfor Al, loT, legaltech, support og software til.  

3. COBIS – Tagensvej

Til life science og biotekvirksomheder har vi COBIS Tagensvej, som ligger på Tagensvej 22, 2200 København N. Kontorfællesskabet er et miljø af ekstrem høj ekspertise, når det kommer til viden om kommerciel anvendelse. 

4. Fuglebakken – Frederiksberg 

Kontorfællesskabet på Nordre Fasanvej 215, 2000 Frederiksberg er splinternyt og skal danne ramme om et ambitiøst vækstcenter, der skal fokusere på virksomheder indenfor greentech og life science.

Læs mere om det kommende kontorfællesskab her

5. Lydens hus – Vesterbro 

Huset ligger på Gl. Kongevej 11-13, 1610 København V, med en smuk udsigt over søerne. Her kan man blive en del af et kontorfællesskab på 80 forskellige virksomheder, der har lyd, musik, podcast og kultur som omdrejningspunkt. Det er altså det perfekte sted for alt fra lydingeniøren, højttalerproducenten, festivalarrangøren, podcasteren, komponisten, musikorganisationen og meget mere. 

Kontakt os! 

Slå til nu og få lige den kontorplads du drømmer om! Vi er, som du kan se, spredt ud over alle Københavns bedste bydele.

Vi har flere ledige lejemål til attraktive priser, og vi kan hjælpe dig med at skabe inspirerende omgivelser for din virksomhedsdrift.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 3917 9999 eller mail info@symbion.dk 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag