Kontorfællesskab i København

Symbion kontorfællesskab i København – en del af et større netværk

Vi har billige kontorfællesskaber i København fordelt på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Islands Brygge og Frederiksberg. Hver lokation har fokus på én eller flere udvalgte brancher og økosystemer for at skabe optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer. Som lejer i Symbion bliver du en del af et professionelt og seriøst forretningsmiljø med over 730 ambitiøse iværksætter- og vækstvirksomheder, der satser alt på at drive deres virksomhed mod succes.

Det er store, mindre og små virksomheder, der arbejder inden for en bred vifte af forretningsområder, og du bliver derfor en del af et netværk bestående af eksperter og mulige samarbejdspartnere, der kan løfte din virksomhed meget længere, end du kan løfte den alene.

“Fællesskabet er vigtigt, når man er en lille virksomhed. For her er alt det, en stor virksomhed kan tilbyde.”

– Erik Plinius, Envisor ApS

Dette får du i Symbions kontorfællesskaber

I Symbions kontorfællesskaber får du gode rammer og adgang til en lang række services målrettet startups og iværksættere, herunder:

Fordele ved et kontorfællesskab

Fordelene ved at sidde i et kontorfællesskab er mange. Først og fremmest er muligheden for at danne professionelle netværk med ligesindede og mulige sparrings- og forretningspartnere af stor betydning.

LÆS OGSÅ: 10 ting du skal overveje inden du lejer et iværksætterkontor

Derudover er fleksibiliteten og den lette adgang til at skalere op og ned efter behov vigtig for mange iværksættere ligesom 24 timers adgang og muligheden for at benytte lokaler og områder, der giver plads til fokus og fordybelse, væsentlig.

Find priser på kontorfællesskaber i København

Se priser på hvad et kontor i Symbions kontorfællesskab i København vil koste dig – prisen vi angiver, er den pris, der vil stå på din faktura, hvis du flytter ind.

Find kontor til leje i København

Ønsker du en kontorplads i et af vores fælleskontorer, kan du læse meget mere om mulighederne for din egen faste skrivebordsplads:

Kontorplads i København med fælleskontor i Symbion.

Kontorfællesskab på Vesterbro

Vi tilbyder også kontorer og kontorpladser i vores kontorfællesskab Lydens Hus på Vesterbro, hvor virksomheder der arbejder med lyd og soundtech er arbejder under samme tag på Gl. Kongevej med udsigt til Søerne.

Kontorfællesskab på Islands Brygge

Univate Njalsgade er placeret på Islands Brygge på Amager, København. Her kan du også finde et ledigt kontor til leje. Univate er et samarbejde mellem Symbion og Københavns Universitet.

Kontorfællesskab på Nørrebro

På Nørrebro på KU’s Nørre Campus ligger vores kontorfællesskab COBIS, hvor virksomheder inden for biotek og life science arbejder. Få eget kontor i Symbions kontorfællesskab på Nørrebro.

Kontorfællesskab på Østerbro

Symbion Østerbro er netværkets største lokation og huser bl.a. startups og iværksættere inden for it, tech, foodtech, biotech, medtech, hardware, software, SaaS mm. Få et godt kontorlejemål Symbions kontorfællesskab på Østerbro.


Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag