Symbion kontorfællesskab – En del af et større netværk

Vi har kontorfællesskaber fordelt på Østerbro, Frederiksberg og på Amager i København. Som lejer i Symbion bliver du en del af et professionelt og seriøst forretningsmiljø med over 550 ambitiøse iværksætter- og vækstvirksomheder, der satser alt på at drive deres virksomhed mod succes.

Det er virksomheder, der arbejder inden for en bred vifte af forretningsområder, og du bliver derfor en del af et netværk bestående af eksperter og mulige samarbejdspartnere, der kan løfte din virksomhed meget længere, end du kan løfte den alene.

“Hver gang vi åbner vores dør, er der mulighed for en pitch-samtale med andre virksomheder.”
– Rebecca Guacan, tidl. ansat i Movellas

Samtidig får du i Symbion kontorfællesskab adgang til en lang række services målrettet iværksættere, herunder seminarer, workshops, pitches og faciliteter som kantine, reception, fitnesscenter, mødelokaler, rengøring, printere og gratis parkering.

Fordele ved et kontorfællesskab i København

Fordelene ved at sidde i et kontorfællesskab er mange. Først og fremmest er muligheden for at danne netværk med ligesidende og mulige sparrings- og forretningspartnere af stor betydning.

Derudover er fleksibiliteten og den lette adgang til at skalere op og ned efter behov vigtig for mange iværksættere ligesom 24 timers adgang og muligheden for at benytte områder, der giver plads til fokus og fordybelse, væsentlig.

Find din pris på eget kontor med vores prisberegner

Bruger du vores prisberegner, kan du se, hvad et kontor i Symbions kontorfællesskab vil koste dig – prisen vi angiver, er den pris, der vil stå på din faktura, hvis du flytter ind.

Læs mere om leje af eget kontor.

Ønsker du en kontorplads i et af vores fælleskontorer, kan du læse meget mere om mulighederne for at have dit eget faste skrivebord:

Kontorplads i fælleskontor i Symbion, København.

Kontorplads på Frederiksberg eller Islands Brygge?

Vi tilbyder også kontorer og kontorpladser i vores kontorfællesskab Creators Floor på Frederiksberg, København. Creators Floor er et samarbejde mellem Symbion og Copenhagen Business School.

D. 01.03.2017 åbnede vi Univate, som vores nyeste kontorfællesskab placeret på Islands Brygge på Amager, København. Univate er et samarbejde mellem Symbion og Københavns Universitet.

Kontakt os

Kontakt os endelig hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for at flytte i Kontorfællesskab.