Kontorudlejning København

Kontorudlejning København – Skab den perfekte arbejdskultur

Lej et fleksibelt og moderne kontor i København med fokus på netværk og vidensdeling, og skab de bedste rammer for din virksomhed. Hvorfor vælge et kontorfællesskab? Det er rigtig...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


Lej et fleksibelt og moderne kontor i København med fokus på netværk og vidensdeling, og skab de bedste rammer for din virksomhed.

Hvorfor vælge et kontorfællesskab?

Det er rigtig sundt for startups og virksomheder i det hele taget, at komme ud blandt andre iværksættere. Mange nystartede holder til derhjemme for at spare penge, og adskiller dermed ikke deres hjem og deres arbejdsplads. Det er virkelig usundt, for så kan din hjerne ikke kende forskel på hvornår du er på arbejde, og hvornår du har fri. Derfor er det altså værd at prioritere at leje en kontorplads, lige så snart der er plads i virksomhedsbudgettet til det. 

Hos rigtig mange kontorfællesskaber er der ovenikøbet kantineordning. Det er en klar fordel for mange forretningsdrivende, der hellere vil fokusere på arbejdet end at tænke på hvad de skal spise til frokost. Et andet plus ved kontorfællesskaber er den adgang, man i mange tilfælde får til fede networking- og andre sociale events, hvor man har mulighed for at skabe sig et godt og stærkt netværk. 

Når man skal danne rammerne om sin virksomhed, er der mange elementer at forholde sig til. Det besvær kan man springe lettere over ved at vælge et kontorfællesskab, der allerede er designet på en måde, så det lever op til de bedste standarder for kontorer og kontorlokaler. Der vil ofte foruden kontorlokalerne være flotte og hyggelige loungeområder, hvor man afkoble. 

Vælg dit kontorfællesskab ud fra vidensdeling 

Der er masser attraktive kontorlejemål i København, det handler bare om at vælge det, der passer bedst til din virksomhed, og det den beskæftiger sig med. Det er en klar fordel at placere sig selv tæt op af andre indenfor samme branche som en selv, så der er bedre vilkår for vidensdeling og sparring. Vi viser eksempler på 3 forskellige slags virksomheder og brancher her: 

1. Tech virksomheden 

Der findes et hav af tech-virksomheder i København, og dermed også et hav af muligheder for brugbar sparring! Kontorudlejning i København kan give en stor fordel for tech-virksomheder, da der er et stort udvalg af kontorfællesskaber specielt designet til at imødekomme behovene for lige denne branche. 

Hos Symbion har vi specialiseret os i at imødekomme behovene for tech-startups og vækstvirksomheder, så du kan være sikker på, at dit kontor vil blive skabt med din virksomheds arbejdskultur i tankerne.

Din tech-virksomhed vil passe perfekt ind på vores kontorejendom på Østerbro, eller vores kontorfællesskaber hos Univate på Islands Brygge. Begge steder er fyldt med kompetente hjerner indenfor tech-verdenen, og masser af spændende startups!

Læs mere om Symbion Østerbro her, og Univate Islands Brygge her. 

2. Den kreative og kunstneriske virksomhed 

Også den kreative og kunstneriske branche kan have stor gavn af at leje en kontorplads i et fællesskab. Her kan man finde inspiration og samarbejdspartnere indenfor andre kunstneriske områder eller sound-tech. 

Når man som kreativ virksomhed skal vælge et kontorfællesskab, er det vigtigt at undersøge, om der er mulighed for at udfolde sig kreativt i de fællesområder, der er til rådighed. Hvis man for eksempel laver podcast, skal man sikre sig, at der er et lydstudie til rådighed, man kan gøre brug af. 

Til denne form for virksomhed udlejer Symbion kontorpladser i det fantastiske Lydens Hus, lige ved søerne og tæt på København K. Her holder 80 forskellige virksomheder indenfor lyd, musik, podcast og kultur til.

Læs mere om Lydens hus her. 

3. Life science virksomheden 

Life science industrien er en branche der i den grad er på vej frem, og flere og flere spændende virksomheder drøner derudaf med ny forskning. Det er ingen undtagelse for life science virksomheder at det er en god idé at placere sig tæt på andre indenfor samme område.

Desuden må man som life science- eller greentech virksomhed sikre sig, at kontorfællesskabet har laboratorier til rådighed. 

Vi hos Symbion har to perfekte placeringer til denne form for virksomhed. Cobis på Nørrebro og vores splinternye placering på Frederiksberg, der hedder Fuglebakken. Kontorfællesskaberne hos Cobis er et miljø af ekstrem høj ekspertise, når det kommer til viden om kommerciel anvendelse. Cobis og det kommende fællesskab Fuglebakken på Fasanvej har til formål at skabe de bedste mulige vækstbetingelser for fremtidens bioteknologiske succeser.

Læs mere om Cobis Nørrebro her, og Fuglebakken Frederiksberg her. 

Kontakt os! 

Slå til nu, så du kan blive en fast del af vores community og få lige den kontorplads du drømmer om! Vi er, som du kan se, spredt ud over alle Københavns bedste bydele.

Vi har flere ledige lejemål til attraktive priser, og vi kan hjælpe dig med at skabe inspirerende omgivelser for din virksomhedsdrift.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 3917 9999 eller mail info@symbion.dk 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag