Dansk betalingstjeneste opkøbt af PSG

Betalingsudbyderen Reepay er efter seks år blevet solgt til investeringsselskabet PSG. Med salget forventer de at udvide forretningen i både Norge og Sverige.

Af Michella Ahler

Senest redigeret: 30. maj 2023


Betalingsudbyderen Reepay er blevet solgt til investeringsselskabet PSG og bliver dermed en del af en global aktør inden for betalingstjenester.

En del af en international koncern

Amerikanske PSG, der er i gang med at udvide forretningen i Europa, købte i november den seks år gamle betalingstjeneste Reepay, for et trecifret millionbeløb. Med opkøbet bliver Reepay en del af en koncern, der også består af tyske Billwerk. For Reepay, som har udviklet en platform til styring af betalingsprocesser, er det en vigtig milepæl mod at blive førende i Europa. Med salget er næste skridt at udvide i Skandinavien, og det kræver forandringer i virksomheden, vurderer de. ”Vi skal til at udfylde nogle nye roller. Det betyder, at vi skal ansætte mange flere medarbejdere”, fortæller Robert Mygind, grundlægger og administrerende direktør i Reepay.

Den nye koncern kommer ikke til at have nogen betydning for betalingstjenestens nuværende kunder.  Derimod har Robert Mygind en vision om at fastholde den personlige tilgang i kundeservicen. ”Vi kommer til at bibeholde den måde, som vi hele tiden har arbejdet på i Danmark. De erfaringer tager vi med videre, når vi skal ud på nye markeder”, siger Robert Mygind og uddyber: For Reepay betyder opkøbet, at vi får mere kapacitet til at gå ind i markeder og det giver nye betingelser for at vækste forretningen. Det kræver, at vi gentager det forløb, vi gik igennem dengang vi startede”.

Fremover har Reepay en forventning om at forbedre deres produktside, som håndterer abonnementsbetalinger.

Community som springbræt

Reepay har siden opstart været en del af Symbion Community, der i dag består af mere end 650 virksomheder og iværksættere inden for forskellige brancher såsom it, tech og life science. Med kontor på det tidligere Orbit by Symbion, Symbion Fruebjergvej og Univate Njalsgade by Symbion, har de været en fast bestanddel i netværket og derigennem mødt forskellige brancher.

Set i bakspejlet har community’et blandt andet været gavnligt for Reepay i forbindelse med vidensdeling, fortæller Robert Mygind. ”Vi har talt med naboerne i huset og delt erfaringer med hinanden. Vi har blandt andet kunne tale med ligesindede om det at rejse kapital”. Han påpeger, at det at dele kaffemaskine og bo side om side med andre lignende virksomheder gør kontorfælleskabet særlig brugbart for helt spæde startups på grund af et fokuseret netværk og et nærværende community.


Nævnte emner i artiklen:

Andre indlæg under
Community-historier

Her kan du læse interessante, sjove, skæve og inspirerende historier om virksomhederne i Symbion Community.



Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag