erhvervslokaler til leje

Erhvervslokaler til leje: Sådan finder du de perfekte lokaler

Erhvervslokaler til leje er en vigtig faktor for virksomheder, der ønsker at etablere sig eller udvide deres forretning. Med vores brede udvalg af erhvervslokaler til leje kan virksomheder finde...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2024


Erhvervslokaler til leje er en vigtig faktor for virksomheder, der ønsker at etablere sig eller udvide deres forretning.

Med vores brede udvalg af erhvervslokaler til leje kan virksomheder finde den perfekte løsning, der passer til deres behov og budget.

Men hvordan vælger man det rette erhvervslokale, og hvad er det helt konkret, Symbion kan tilbyde? 

Hvordan finder jeg erhvervslokaler til leje?

At finde erhvervslokaler til leje kan være en vigtig opgave, når du ønsker at starte eller udvide din virksomhed. Der er flere måder, du kan søge efter ledige erhvervslokaler og finde den rette placering til dine behov. Her er nogle trin, der kan hjælpe dig med at komme i gang:

 1. Definér dine behov: Start med at klarlægge, hvilke behov din virksomhed har. Tænk over størrelsen på lokalet, placeringen, faciliteterne og eventuelle særlige krav, du måtte have.
 2. Lav en søgning online: Søg på Google og hjemmesider eller platforme, der specialiserer sig i at annoncere ledige erhvervslokaler. Få et overblik over markedet ved at søge online og bruge relevante søgeord, der passer til dine behov. Dette vil hjælpe dig med at finde et udvalg af potentielle lokaler.
 3. Besøg interessante lokaler: Når du har fundet nogle potentielle lokaler, er det en god idé at besøge dem personligt. Dette giver dig mulighed for at få en fornemmelse af lokalet, dets størrelse, indretning og om det passer til din virksomheds behov.
 4. Vurder lejevilkårene: Før du foretager en endelig beslutning, skal du nøje gennemgå lejevilkårene og kontrakten. Vær opmærksom på udlejerens krav, lejeprisen, kontraktens længde og eventuelle begrænsninger eller betingelser.
 5. Få evt. professionel rådgivning: Det kan være en god idé at konsultere en advokat eller revisor med specialisering i erhvervslejeretten. De kan hjælpe dig med at forstå indholdet af kontrakten, sikre dine interesser og rådgive dig om eventuelle juridiske spørgsmål.

Husk altid at tage dig tid til at undersøge forskellige muligheder, før du træffer en beslutning. At finde de rette erhvervslokaler kan være afgørende for din virksomheds succes, så sørg for at vælge med omhu.

Symbions erhvervslokaler til leje

Symbions erhvervslokaler til leje er en ideel mulighed for virksomheder, der leder efter moderne og fleksible lokaler. Symbion har lavet udlejning af erhvervslokaler siden 1984, og ved derfor, hvad der er vigtigt for virksomhederne. 

Symbion har flere professionelle placeringer beliggende i hele København og tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer kontorlejemål, der kan imødekomme forskellige virksomheders behov.

Med Symbions erhvervslokaler får du adgang til faciliteter og services såsom hurtigt internet, mødelokaler, fællesområder, receptionist og adgang til et stærkt netværk af virksomheder og iværksættere.

Uanset om du leder efter kontorlokaler, laboratorier, fagligt community eller en professionel adresse til din virksomhed, har Symbion et bredt udvalg af erhvervslejemål, der kan imødekomme dine behov. 

Så hvis du leder efter erhvervslokaler til leje i København, bør du overveje Symbion som din partner.

Vi har erhvervslokaler til leje på:

Læs meget om alle vores lokationer her. 

Ofte stillede spørgsmål om vores erhvervslokaler

Har du spørgsmål til vores erhvervslejemål? Så kan du måske finde svar på nogle af dem her. 

Er der mulighed for at indrette erhvervslokalerne efter mine behov?

Ja, det er absolut muligt at indrette erhvervslokalerne efter dine behov. Hvis du lejer dit eget kontor hos Symbion, danner vi blot rammerne for lige præcis den stil, du ønsker på dit kontor. Du kan enten leje møbler hos os, eller indrette det med dine egne. Lejer du et laboratorium, kan du også implementere dit eget udstyr. 

Hvilke type erhvervslokaler tilbyder vi?

Hos Symbion kan vælge mellem følgende erhvervslokaler: 

 • Laboratorium: Fleksible egne lab-faciliteter med adgang til delt udstyr og faglige netværksmuligheder.
 • Eget kontor: Personlige og sikre kontorpladser til fokuseret arbejde og produktivitet.
 • Virtuelt kontor: Så du har en professionel adresse til din virksomhed.
 • Kontorplads: En plads på et fælleskontor med mulighed for daglig sparring.
 • Membership fleksplads: Et professionelt alternativ til et cafémiljø. Du skal bare medbringe din egen bærbare computer, så kan du arbejde i vores lækre co-working-område. 
 • Dele laboratorium: Du kan også leje en lab-bænk ved siden af andre indenfor samme branche, så du har muligheden for sparring lige ved hånden

Er der parkeringsmuligheder ved erhvervslokalerne?

Ja, der er parkeringsmuligheder ved alle erhvervslokalerne, udover ved vores placering på Vesterbro. Vi går op i, at det skal være nemt for vores kunder at tilgå virksomhedslokalerne. 

Hvad er lejeperioden for erhvervslokalerne?

Vores bindingsperioder er meget fleksible, og du kan derfor slippe med en kort opsigelsesvarsel afhængig af, hvilket produkt du har, og hvilken lejekontrakt vi laver.

Der er 1 måneds opsigelsesvarsel, hvis du lejer en kontorplads, membership og virtuelt kontor.

Hvis du lejer eget kontor eller laboratorium, er der 3 måneders opsigelsesvarsel.

Kontakt os! 

Kunne du tænke dig at blive en del af et af de mest spændende og ambitiøse kontorfællesskaber på markedet, er det nu du skal leje! 

Hvis du ønsker at booke en fremvisning eller har du spørgsmål skal du endelig kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, eller ringe til os på +45 3917 9999 

Du kan også sende os en mail på info@symbion.dk, så vi svarer så hurtigt vi kan. Vi glæder os til at høre fra dig, og håber du vil være en del af Symbions community!

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag