erhvervslokaler københavn

Erhvervslokaler København: 5 unikke og inspirerende kontorbygninger

Erhvervslokaler er hjertet af enhver blomstrende virksomhed. De rette omgivelser kan gøre en verden til forskel. Når et kontor ikke blot er et arbejdssted, men en kilde til inspiration...

Af Symbion

Senest redigeret: 6. marts 2024


Erhvervslokaler er hjertet af enhver blomstrende virksomhed.

De rette omgivelser kan gøre en verden til forskel. Når et kontor ikke blot er et arbejdssted, men en kilde til inspiration og innovation, begynder virkelig vækst at tage form. 

Symbion har 5 lokationer i København, der alle har helt unikke erhvervslejemål. Læs mere om dem her. 

1. Symbion Østerbro: Innovativt Iværksættermiljø

På Symbion Østerbro bliver konventionelle arbejdsmetoder udfordret i et miljø, hvor kreativitet og innovation står i centrum. Med over 380 iværksættervirksomheder i huset, får man en unik mulighed for at netværke og sparre med nogle af de fremmeste talenter indenfor tech- og innovationsbranchen. Det er her, fremtidens forretningsmodeller dannes, og nye markeder opstår i mødet mellem ambition, viden og teknologi.

Vækst og udvikling får optimalt spillerum i de inspirerende lokaler på Fruebjergvej, hvor både det fysiske og sociale miljø bidrager til iværksætternes succes. Moderne, fleksible arbejdspladser kombineres med adgang til veludstyrede mødelokaler og loungeområder, hvilket gør Symbion Østerbro til et hotspot for netop de virksomheder, der ønsker at være forrest i feltet. 

Fagligt og Socialt Community på 20.000 m2

Hos Symbion Østerbro udnyttes hver kvadratmeter til innovation og netværksbygning blandt iværksættere. Det indebærer: 

  1. Fleksible arbejdspladser og åbne kontorlandskaber
  2. Professionelt udstyrede mødelokaler
  3. Socialt engagerende loungeområder
  4. Events og workshops for faglig sparring
  5. Diverse medlemskabstyper for maksimal tilpasning
  6. Faciliteter der understøtter krydsfaglig vidensdeling

Med virksomhedslokaler fordelt på 20.000 m2 til udlejning, skabes et miljø, hvor produktivitet og sociale interaktioner blomstrer side om side.

Dynamikken i fællesskabet forstærkes gennem en struktur, der omfavner både koncentration og kreativ udfoldelse.

Læs mere om vores placering på Østerbro her. 

2. COBIS Nørrebro: Biotek og Life Science Hub

COBIS faciliteterne er nøje designet til at understøtte virksomheder indenfor bioteknologiens frontlinje. De to adresser udgør et samlet kraftcenter for biotek og life science, som sætter innovative standarder for branchen.

Med en beliggenhed i hjertet af et vidensintensivt område skaber COBIS et unikum af samarbejde og fremsynethed. Her mødes etablerede firmaer og startups, alt sammen med direkte adgang til forskning, uddannelse og Rigshospitalets værdifulde ressourcer.

Infrastrukturen på COBIS Tagensvej rummer state-of-the-art faciliteter for biotek og lifescience. 

Moderne erhvervslokaler 

Vores moderne biotek- og life science hub kombinerer funktionalitet med netværksopbygning. Når virksomheder vælger at placere deres forskning og udvikling i vores faciliteter,  bliver en del af et pulserende community, hvor videndeling og faglig sparring bringer innovation til nye højder. Miljøet her er skræddersyet til at understøtte virksomheders vækst og succes.

Læs mere om vores placering på Nørrebro her

3. Univate Islands Brygge: Teknologisk Foregangsområde

Univate Islands Brygge udgør et epicenter for teknologiske innovationer og strategisk tænkning. Her etableres en bro mellem iværksætteri og akademia.

Med fokus på spirende teknologier som AI og IoT, er Univate det oplagte valg for frontløbere inden for digitalisering og teknologisk vækst. Det er et sted, hvor startups og etablerede virksomheder mødes for at udvikle banebrydende løsninger.

Det er et unikt økosystem, der stimulerer samarbejde og innovation blandt ligesindede specialister. 

Energi og Synergi Ved Københavns Universitet

Forankringen ved Københavns Universitet skaber en unik energi; et miljø hvor viden flyver frit. Samarbejde på tværs af fagligheder trives her, og dermed understøttes et dynamisk økosystem af iværksættere og forskere.

På universitetets frugtbare grund blomstrer fremsynede ideer, der via netværk omsættes til realiserbare projekter. Partnerskaber mellem studerende, akademikere og virksomheder er altafgørende for at bringe forskningsbaserede opdagelser ud i verden.

Læs mere om vores placering på Islands Brygge her

4. Lydens Hus Vesterbro: Kreativt Kulturfællesskab

Lydens Hus på Vesterbro fremstår som en summende kreativ klynge, hvor aktører inden for lyd- og musikbranchen kan finde en unik scene for samarbejde og innovation. Med direkte adgang til et pulserende netværk af ligesindede fra lydingeniører til festivalarrangører, bliver huset et dynamisk epicenter for kreativ udfoldelse og faglig sparring. 

Her vækkes ideer til live i et miljø, der rækker ud over det konventionelle kontorfællesskab og tilbyder et inspirerende landskab for alle med en passion for kultur og lyd.

Kreative Rammer Overfor Søerne

Midt i det pulserende byliv tilbyder Lydens Hus en udsigt, som ånder ro og kreativitet. Med søerne som dit daglige tableau, opstår der en unik balance mellem byens dynamik og naturens stilhed.

I disse inspirerende omgivelser er muligheder for samarbejde og kreativ udfoldelse uendelige. Her kan du finde nye indfaldsvinkler til dine lydprojekter, mens du nyder synet af de skiftende årstider over vandfladen. De kreative rammer overfor søerne giver dit arbejde et frisk perspektiv og inspirerer til banebrydende ideer og produktioner.

Læs mere om vores placering på Vesterbro her

5. Fuglebakken Frederiksberg: Fremtidens Greentech Center

På Frederiksberg forvandles det arkitektoniske mesterværk af Arne Jacobsen til en katalysator for grøn innovation og bæredygtig vækst. Fuglebakken udvikles med fokus på at facilitere virksomheder indenfor greentech- og life science-sektorerne, og ambitionen er at skabe et dynamisk epicenter for bæredygtig udvikling – et sted, hvor fremtidens løsninger spirer frem i fællesskab.

Med Fuglebakkens 13.500 m2 bliver der plads til netværk og synergier mellem greentech-pionerer og life science-innovatører. Her vil der blive sat nye standarder for, hvordan man arbejder integreret med bæredygtighed for øje, og for hvordan man, som del af et levende, innovativt fællesskab, kan accelerere den grønne omstilling.

Arne Jacobsen byggeri med moderne Twist

Fuglebakken omdannes til et visionært vækstcenter, der forener Arne Jacobsens ikoniske design med nutidens krav om innovation og bæredygtighed:

  1. Bevarelse af det originale arkitektoniske udtryk sikrer en unik æstetisk oplevelse.
  2. Moderne faciliteter og teknologier integreres for at understøtte virksomhedernes udvikling.
  3. Fokus på bæredygtighed gennemsyrer renoveringen og drift af byggeriet.
  4. Tilpasningsdygtige kontormiljøer og laboratorier skabes for at imødekomme forskellige virksomheders behov.

Renoveringen forener klassisk dansk design med fremtidens greentech og life science.

Et innovativt arbejdsmiljø opstår, hvor fortid og fremtid mødes i Arne Jacobsens tidløse rammer.

Læs mere om vores placering på Frederiksberg her

Kontakt os! 

Kunne du tænke dig at blive en del af et af de mest spændende og ambitiøse kontorfællesskaber på markedet, er det nu du skal leje! 

Hvis du ønsker at booke skal du endelig kontakte os ved at udfylde en formular, eller ringe til os på +45 3917 9999 

Du er også meget velkommen til at komme ud til en fremvisning af lokationen, du er interesseret i. 

Du kan også sende os en mail på info@symbion.dk, så svarer vi, så hurtigt vi kan. Vi glæder os til at høre fra dig, og håber du vil være en del af Symbions community!

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag