COBIS Ole Maaløes Vej by Symbion
Nørrebro

COBIS kontorfællesskab på Nørrebro i København

Copenhagen Bio Science Park – COBIS – er Danmarks førende mødested og kontorfællesskab for biotek og life science virksomheder. Kontorfællesskabet er centralt beliggende i 2200 København N i midten af et miljø af ekspertise, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse.

COBIS er et ambitiøst vækstcenter som har som mission at skabe de rette vækstbetingelser for morgendagens bioteknologiske succeser. COBIS har noget at tilbyde dig, uanset om du repræsenterer en etableret life science virksomhed, en CRO inden for life science, eller endda hvis du bare har en god idé, og har brug for hjælp til at komme i gang.

Blandt vores naboer finder du Rigshospitalet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Farmaceutiske Fakultet fra Københavns Universitet. Med denne placering er COBIS – både på nationalt og internationalt plan – centralt placeret i et unikt miljø, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse af bioteknologi, medicin og farmakologi.

Miljøets kombination af laboratorier, kontorer, fælleskontorer, membership-pladser og mødelokaler understøtter et produktivt og innovativt arbejdssted samtidig med at det også rummer diverse loungeområder til mere uformelle samtaler eller afslapning. Bygningen er enestående. 12.000 kvadratmeter moderne arkitektur, der er hjemsted for en kraftfuld blanding af organisationer, nystartede virksomheder og etablerede vækstvirksomheder.

Vil du vide mere om vores kontorpladser og kontor til leje netop nu, så kontakt os på mail eller tlf. 70 70 29 80.

Priser for kontorfællesskabet på Nørrebro

Du og dit firma kan blive en del af COBIS Ole Maaløes Vej på flere forskellige måder alt afhængig af hvad dit behov for leje af kontorlokaler er. Nedenfor kan du se priseksempler – og på vores produktside kan du læse mere detaljeret om de forskellige produkter og muligheder.

Kommende events på COBIS

Unikt ved COBIS Ole Maaløes Vej by Symbion

Beliggende på KU campus på Nørrebro

COBIS er beliggende på KU’s Nørre Campus på Nørrebro. Derved får du og din virksomhed nem adgang til ny viden og mulighed for at rekruttere studerende til studiejobs.

 

Blandt kontorfællesskabets naboer finder du Rigshospitalet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Farmaceutiske Fakultet fra Københavns Universitet. Med denne placering er COBIS – både på nationalt og internationalt plan – centralt placeret i et unikt miljø, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse af bioteknologi, medicin og farmakologi.

Stort miljø

Lokationen har med sine 12.000 m2 en god størrelse i forhold til at skabe netværk. Bygningen er enestående med sin moderne arkitektur og rummer såvel laboratoriefaciliteter som kontorlokaler m.v. COBIS er hjemsted for en kraftfuld blanding af organisationer, nystartede virksomheder og etablerede vækstvirksomheder.

Tæt på Metro og bus

Buslinjerne 6A og 18 stopper lige ud for COBIS på henholdsvis Tagensvej og Jagtvej. Derudover ligger Vibenhus Runddel Metrostation 5 minutters gang fra COBIS.

Parkering

COBIS har en stor parkeringsplads med masser af gratis parkering. Parkeringspladsen kan benyttes med parkeringstilladelse, der udstedes til lejere i bygningen. Gæster til virksomheder i bygningen kan få en midlertidig parkeringstilladelse ved henvendelse i receptionen.

Egen kantine

I stueetagen er der en stor kantine, hvor Symbion Community’s egne kokke og køkkenpersonale serverer lækker mad – både kolde og varme retter. Kantinen er åben mandag til fredag kl. 11.30-14.00. Derudover kan der bestilles forplejning til dine møder.

Diana Kiiskinen
Diana Kiiskinen - Udlejningschef i Symbion

Vi  hjælper dig med at finde den rigtige løsning for dig og dine medarbejdere

  • Hvor meget plads har I brug for?
  • Hvad er jeres behov for at kunne skalere op og ned?
  • Hvor længe er du villig til at binde dig?
  • Hvad er vigtigt for dine medarbejdere?

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at skræddersy kontorlokaler til din virksomhed.

Mød virksomhederne

Mere end 100 virksomheder er allerede flyttet ind i COBIS. Er du den næste?

Andre lokationer i community’et

Symbion

Østerbro

Se lokation

COBIS Tagensvej
by
Symbion

Nørrebro

Se lokation

Univate Njalsgade
by Symbion

KU Søndre Campus
Islands Brygge

Se lokation

Lydens Hus
by
Symbion

Vesterbro

Se lokation