Kontorlokaler Frederiksberg

Kontorlokaler Frederiksberg – Sådan finder du de bedste lokaler

Er du på udkig efter det perfekte kontorfællesskab? Det kan være en jungle at finde rundt i de mange tilbud, der er på markedet. Herunder finder du tips og...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


Er du på udkig efter det perfekte kontorfællesskab? Det kan være en jungle at finde rundt i de mange tilbud, der er på markedet. Herunder finder du tips og tricks til at målrette din søgning. Se også et eksempel på et kontorfællesskab, der med garanti fanger din interesse.

Tjek vores nye kontorfællesskab på Frederiksberg ud her

4 ting du bør overveje, inden du lejer kontorlokaler?

Placeringen af en virksomhed er meget vigtig, og det stiller krav til både de indre og ydre omstændigheder. Der er derfor mange ting, du skal overveje, inden du lejer et kontorlokale. Her har vi samlet 4 ting, der er værd at overveje

1. Størrelsen på kontorlokalet

Først og fremmest skal du overveje, hvor mange kvadratmeter du har brug for. Det er vigtigt, at du ikke lejer for mange kvadratmeter, da dette kan blive en dyr fornøjelse. Tænk derimod over hvad du har brug for i din virksomhed og sammenhold det med, hvor meget plads du skal bruge til at realisere dette.

2. Antallet af medarbejdere

Du skal også overveje, hvor mange medarbejdere du har brug for plads til. Hvis du har brug for plads til flere medarbejdere, skal du sørge for, at der er plads til dem i kontoret. Det er afgørende for arbejdsmiljøet, at der er god plads på kontoret. Derfor skal du tænke antallet af medarbejdere ind i dine overvejelser om eventuelle kontorlokaler.

3. Lokaletype

Derudover skal du overveje, hvilken type kontorlokaler du ønsker. Skal det være et kontor med kantine og mødelokaler eller skal det være et enkelt kontor bare til dig selv? Det er vigtigt at være bevidst om hvilken type kontor du ønsker. For nogle giver det mening bare at have sin egen matrikel med sit kontor, hvorimod det for andre kan være af fundamental betydning at være en del af et større kontorfællesskab, hvor der kan være en levende stemning og brugbar sparring at hente.

4. Lokalets placering

Lokalets placering er også væsentlig. Det er i alles interesse, at du finder dig tilpas i dine omgivelser. Derfor er det værd at undersøge det miljø, du kommer ind i, inden du vælger dit endelige kontorlokale. Dette kan både indebære det indvendige miljø i form af selve lokalerne, men samtidig også de ydre miljø i forhold til omgivelserne omkring kontoret.

Se hvilke produkter Symbion kan tilbyde her

Hvordan finder du de bedste kontorlokaler på Frederiksberg?

Det kan være svært at finde de helt rigtige kontorlokaler, men her er et par tips til, hvordan du kan finde de bedste kontorlokaler på Frederiksberg:

  1. Start med at søge på nettet: Der er mange hjemmesider, der tilbyder kontorlokaler, og du kan nemt sammenligne priser og faciliteter ved en simpel søgning på Google. Derfor kan det være en god hjælp at afsøge internettet, da du den vej igennem vil få alle de nødvendige oplysninger om ledige kontorlokaler i Frederiksbergområdet.
  2. Tjek de lokale aviser eller onlineannoncer: Du kan samtidig med god effekt tjekke lokale aviser, eller lede efter onlineannoncer på sociale medier. Ofte vil de virksomheder, der har kontor til leje, være til stede på sociale medier med kampagner. Af den grund kan du måske finde dit perfekte kontorlejemål gennem sådanne annoncer. 
  3. Spørg dine venner eller bekendte: Måske har du kendskab til nogen, der har lejet kontorlokaler på Frederiksberg før? Hvis dette er tilfældet kan de samtidig gøre dig klogere på, hvad du kan forvente i forbindelse med at have din virksomhed i et bestemt område. Derfor er det altid en god idé at sondere kendskabet til mulige lejemål blandt venner og bekendte, når du er på jagt efter et kontorfællesskab.
  4. Gå en tur i lokalområdet: Ved at lære mere om det område, hvor du tænker at bosætte din virksomhed, bliver du mere opmærksom på, hvad du bedst kan lide. Det kan være det giver dig inspiration til at tænke over hvilket slags lokale du ønsker. Derudover giver det dig også et bedre overblik over geografien af området, og du bliver klogere på at målrette din søgning yderligere.

Læs mere om Symbion lige her

Hvorfor er Frederiksberg et attraktivt sted at have kontor?

Frederiksberg er en af de mest attraktive byer i Danmark at have kontor. Byen har en unik beliggenhed med kun få minutter fra København, og alligevel føles Frederiksberg som en helt anden by.

Frederiksberg er en af de grønneste byer i Danmark, og byder på mange smukke parker og grønne områder. Frederiksberg er også kendt for sin hyggelige atmosfære, og her er der masser af spisesteder, cafeer og butikker.

I erhvervsmæssig sammenhæng er Frederiksberg også et spændende et sted. Mange forskellige typer virksomheder har deres hovedkvarter på Frederiksberg, og det vidner om en stor erhvervsvenlighed. Hvis man sammenholder dette med den geografiske placering samt de smukke omgivelser, er Frederiksberg et oplagt sted at drive virksomhed i.

Læs også: Hvilke andre lokationer tilbyder Symbion?

Tips til at få det bedste ud af dine kontorlokaler

Når du skal leje et nyt kontorlokale kan det være en god anledning til at vurdere, hvad din virksomhed kan gøre for at få det bedste ud af den nye lokation. Herunder er samlet nogle råd, der kan hjælpe din virksomhed på vej:

  • Tænk på indretningen: For alle medarbejdere er det vigtigt at have plads til at udføre sit arbejde på den bedst mulige måde. Du bør derfor som led i at flytte lokaler gøre nogle overvejelser om, hvordan det nye lokale skal indrettes. Her skal du selvfølgelig få det maksimale ud af den plads, du har til rådighed og på den måde indrette lokalet på den måde, der passer bedst til din virksomheds behov.
  • Respekt for forskellige behov: Hvis din virksomhed består af flere medarbejdere har I formentlig forskellige måder at udføre jeres arbejde på. Derfor er det altid godt at være modtagelig overfor andres måder at gøre tingene på, og have en grundlæggende respekt for de forskellige behov en medarbejder måtte have.
  • Aftal nogle retningslinjer: Når du flytter ind i helt nye lokaler, kan du have en masse forestillinger om, hvordan det hele skal være. På den baggrund kan det være godt givet ud at have nogle retningslinjer for, hvordan kontoret og ikke mindst atmosfæren på kontoret skal være.

Bliv en del af det fedeste kontorfællesskab på Frederiksberg

Kontorfællesskabet på Nordre Fasanvej 215 åbner i 2023 og er placeret i gåafstand til metro og s-tog. Det er det perfekte sted for dig, der ønsker at være en del af et levende og dynamisk kontorfællesskab. Her er der plads til både arbejde og socialisering, og du kan finde kolleger med samme interesser som dig, da det særlige for kontorfællesskabet er, at det er målrettet virksomheder, der arbejder med life-science og greentech.

Fællesskabet har desuden en række fællesfaciliteter samtidig med at de enkelte lokaler rummer alt hvad du har brug for for at starte et væksteventyr for din virksomhed. Med andre ord er lokalerne på Nordre Fasanvej altså skabt til at danne rammerne om din virksomhed i et stort lyst kontorfællesskab placeret perfekt på det smukke Frederiksberg.

Læs mere om kontorfællesskabet på Frederiksberg her

Vil du høre mere om kontorfællesskabet på Frederiksberg?

Sidder du med spørgsmål til det nye kontorfællesskab? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. +45 39 17 99 99 eller skriv til os på info@symbion.dk

Du kan samtidig blive medlem her

Vi ser frem til at høre fra dig.

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag