Print

Når du får udleveret en brik eller adgangskort, kan du printe.

Printsystemet virker som en pull-print-løsning, hvilket vil sige at du sender et print-job afsted fra din computer, som du efterfølgende kan hente fra en hvilken som helst printer, på en Symbion-lokation.

Husk at du KUN betaler for de print du “trækker” ud af printeren. Afhenter du ikke et print-job, betaler du heller ikke for det.

Du har mulighed for at printe uden driver, hvor du uploader dit dokument via webprint (Benyt briknr og pinkode som Username/Password).
Ellers følg nedenstående vejledning for driver-print.

1. Download printer driver

Vælg den driver der passer til dit styresystem:

Driver til Windows

Driver til Mac

Android

iOS

2: Installation

Gennemfør installationen af den downloadede driver “PaperCut Mobility Print Client” ved at følge vejledningen i installationen.

Når du bliver spurgt om brugernavn og adgangskode til printeren, skal du anvende din brik eller adgangskort.

Når driveren er installeret på din maskine hedder den “Symbion [pcut](Mobility)” eller “PaperCut”.

Bemærk

Hvis du i installationen bliver bedt om at vælge printer, skal du sætte flueben både i “Symbion [pcut]” OG i “A3-Print_Symbion [pcut]”.

3. Print

Når driveren er installeret, så kan du printe til en hvilken som helst printer. Scan din brik eller indtast dit nummer og din pinkode på den printer, som du ønsker at hente dit print fra. Din pinkode har du angivet ved indflytning – det er din adgangskode til bygningen (Kan du ikke huske koden, så kan du tilgå den på mit.symbion.dk.

Print du sender til systemet, vil blive liggende i printerkøen i 72 timer, hvorefter den slettes såfremt den ikke er printet, det betyder at, du kan tage din bærbar med ud af huset, hjem eller andet, og så blot ”trække” dit print ud, når du igen er på Symbion, altså såfremt der ikke er gået 72 timer.

Man betaler KUN for print, man ”trækker” ud af maskinen, så får du ikke hentet den sendte print, betaler du heller ikke for det.

4. Særligt for Mac-brugere

Hvis du som Mac-bruger skal printe A3-format skal du:

  1. INDEN der printes sætte sideopsætningen/sidelayout til A3, jvf. skærmprint nedenfor.
  2. Vælge “A3-Print_Symbion” som printer (ved A4-print vælges “PaperCut” som printer”). Hvis du ikke kan vælge “A3-Print_Symbion” som printer, skal du geninstallere printerdriveren – se punkt 1 øverst på denne side.
  3. Indtaste briknummer og brikkode.
  4. Hente dit print på udvalgte printere, som (også) kan printe A3:

Word:

Pages:

PDF:


Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag