Univate Njalsgade by Symbion
Islands Brygge

Univate Njalsgade kontorfællesskab på Islands Brygge

Dette miljø består af 130 innovative startups og iværksættere, der arbejder inden for områderne AI, IoT, legaltech, software mm. Årsagen til et fokus på bestemte brancher er, at det skaber optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

Lokationen er 5.500 m2 og er beliggende på Københavns Universitets søndre campus (KUA 3) på Njalsgade 76 på Islands Brygge. I kraft af at man er i samme bygning som de universitetsstuderende oplever man liv og summen, når man bevæger sig rundt på campus. Derudover er startup-miljøet et nærværende community, der skaber relationer blandt de rigtige mennesker på tværs af iværksættere, universiteter, corporates, brancher, økosystemer mv.

Miljøets kombination af kontorer, mødelokaler og diverse loungeområder understøtter et produktivt og innovativt arbejdssted med plads til både fokuseret arbejde, uformelle samtaler og afslapning.

Priser på leje af kontor i kontorfællesskab på Amager

Du og dit firma kan blive en del af Univate Njalsgade by Symbion hvad enten du har behov for et lille eller et større eget kontor. Nedenfor kan du se fraprispris på et kontor på Univate Njalsgade – og på vores produktside kan du læse mere detaljeret om de forskellige produkter og muligheder. Eller prøv vores prisberegner og udregn selv din m2 pris for et kontor i København.

Kommende events på Univate by Symbion

Unikt ved Univate Njalsgade by Symbion

Beliggende på KU campus

Univate Njalsgade by Symbion er beliggende på KU’s søndre campus (KUA 3) på Islands Brygge. Derved får du og din startup nem adgang til ny viden og mulighed for at rekruttere studerende til studiejobs.

Stort miljø

Lokationen har med sine 5.500 m2 en god størrelse i forhold til at skabe netværk og relationer samtidig med at den bærer præg af nærhed.

Tæt på Metro og bus

Islands Brygge Metrostation ligger 1 minuts gang fra Univate Njalsgade by Symbion. Derudover holder bus 33 og 5C tæt på.

Parkering

KU har en stor parkeringsplads med gratis parkering placeret ved indgangen til bygningen. Disse parkeringspladser kan dels benyttes af dig og din virksomhed, og dels kan dine gæster benytte dem med en gæsteparkeringslicens. Indkørsel via Ørestads Boulevard.

Adgang til KU's kantiner

Som virksomhed på Univate Njalsgade by Symbion har du og dine kolleger adgang til at benytte KU’s kantiner på hele deres søndre campus.

Dagskontor

Særligt på Univate Njalsgade by Symbion har du mulighed for at leje et kontor på dagsbasis. Kontorerne har plads til op til 3 personer og kan bookes i timerne 8.00-16.00 i hverdagene. Ønsker du at booke et dagskontor bedes du sende en mail til udlejningsteamet og anføre at forespørgslen går på et dagskontor samt hvilken dato, du ønsker at leje kontoret. Et dagskontor koster 750,00 kr. ekskl. moms for en hel dag.

Diana Kiiskinen
Diana Kiiskinen - Udlejningschef i Symbion

Vi  hjælper dig med at finde den rigtige løsning for dig og dine medarbejdere

  • Hvor meget plads har I brug for?
  • Hvad er jeres behov for at kunne skalere op og ned?
  • Hvor længe er du villig til at binde dig?
  • Hvad er vigtigt for dine medarbejdere?

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at skræddersy kontorlokaler til din virksomhed.

Andre lokationer

Symbion

Østerbro

Se lokation

COBIS Tagensvej
by
Symbion

Nørrebro

Se lokation

COBIS

KU Nørre Campus
Nørrebro

Se lokation

Lydens Hus
by Symbion

Vesterbro

Se lokation