Business & professional, Social & Networking

En eftermiddag om kommunikation og branding

Tilmelding påkrævet
25. okt 2022 - Symbion

COMMUNITY TALK #3

En eftermiddag om kommunikation og branding

Kommunikation er ikke til at komme uden om, hvis en startup skal have succes. Men hvordan går man i gang, og hvad er vigtigt? Mød kommunikationsrådgiver Anne-Mette Bro Jöhncke fra CommAgain, der blandt andet hjælper startups med at få struktur på kommunikationsindsatsen. Hun vil give fem gode råd til arbejdet med kommunikation og idéer til en overskuelig strategi for området og give et bud på, hvordan kommunikation kan bidrage til virksomhedens vækst.

Og hør en vaskeægte startupstory fra Lasse Søkilde fra BOLD, som har kontor på Symbion, Fruebjergvej: Sådan blev Lasse & BOLD i 2022 den store comeback-historie.

BOLD har sat sig for at lave en funktionel iskaffe, som indeholder tre espressoshots med dobbelt så meget koffeinindhold som en almindelig energidrik. Lasse er kun 24 år og har på 36 måneder gået fra 39 forhandlere til over 4000. Men vejen dertil har ikke altid været ligetil. BOLD var den første case i Løvens Hules historie, som gik fra et nej til et ja. Men da kameraerne slukkede, var hele investering ved at falde sammen, og det krævede en meget dristig beslutning for at få det til at lykkedes. Salget steg med 4000% efter Løvens Hule, men store leveringsproblemer satte en stopper for væksten, og alt var ved at smuldre.

Eva

Senest redigeret: 11. oktober 2022


Eventdetaljer

  • Status Afholdes som planlagt
  • Dato og tid
  • Arrangør Symbion
  • Tilmelding Tilmelding påkrævet
  • Pris 0 kr. eks. moms
  • Sted Symbion, K1
    Fruebjergvej 3
    2100 København Ø

Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag