laboratorium københavn

Laboratorium København: Find det bedste match til din virksomhed

Københavns mange specialiserede laboratorier, og den forskning og innovation de danner rammer om, udgør en vital del af regionens sundhedsvæsen.  Når man betræder disse højteknologiske faciliteter, fornemmer man hurtigt...

Af Symbion

Senest redigeret: 27. januar 2024


Københavns mange specialiserede laboratorier, og den forskning og innovation de danner rammer om, udgør en vital del af regionens sundhedsvæsen. 

Når man betræder disse højteknologiske faciliteter, fornemmer man hurtigt vigtigheden af videnskab og omhyggelig forskning – og hvor essentielt det er for vores sundhed og fremtid.

Find det rette laboratorium

Når det kommer til valg af laboratorium, er det afgørende at afstemme jeres behov med de services, der tilbydes. Det rette laboratorium skal ikke blot være geografisk tilgængeligt, men også indeholde den nødvendige ekspertise og være udstyret til specifikt at understøtte jeres projekter – hvad enten det drejer sig om biokemi, genetik eller miljøanalyser og meget andet. En grundig søgning er første skridt for at identificere, hvilke laboratorier der matcher både de tekniske krav og jeres forventninger til samarbejdet.

Det kan være en fordel at kontakte potentielle laboratorier direkte for at diskutere jeres behov og få en fornemmelse af deres tilgang til kundesamarbejde. 

Sådan lokaliserer du laboratorier i København

For at finde et laboratorium i København, der matcher dine specifikke behov, bør du starte med en grundig søgning.

  • Online direktorier giver ofte en samlet oversigt over laboratorier i regionen.
  • Faglige netværk kan anbefale laboratorier med de rette specialkompetencer.
  • Brancheforeninger, såsom Dansk Biotek og Medicoindustrien, har fingeren på pulsen og kan vejlede.
  • Universiteter og forskningsinstitutioner er ofte knyttet til avancerede laboratorier og kan tilbyde assistance eller samarbejde.
  • Erhvervsnetværk og iværksættersamfund kan dele erfaringer og kontakter for pålidelige laboratorietjenester.

Læs også: Erhvervsnetværk – 10 trin til at opbygge et godt erhvervsnetværk

Overvej også beliggenhed, da tæt geografisk nærhed kan lette samarbejdet og regelmæssige møder.

Er der specialiserede laboratorier i København?

Ja, der er mange specialiserede laboratorier i København og Region Hovedstaden. Disse laboratorier er specialiserede inden for forskellige områder, herunder biokemi, genetik og miljøanalyser. Disse laboratorier er afgørende for forskning, medicinsk innovation og patientdiagnostik. 

Ved at gøre en grundig søgning og kontakte de relevante organisationer og netværk, vil du kunne finde laboratorier i København, som matcher dine specifikke behov og krav. 

At vælge det rette laboratorium er afgørende for at få de ønskede resultater. Det er vigtigt at finde et laboratorium, der ikke kun er geografisk tilgængeligt, men også har den nødvendige ekspertise og udstyr til at understøtte jeres specifikke projekter.

Find dit kommende laboratorium hos Symbion

Hos Symbion er det muligt at leje dit eget laboratorium eller en plads i et dele-lab. Vi har både små og større faciliteter, fordelt ud på to placeringer i København, der alle danner omgivelserne for inspirerende videnscentre og kontorfællesskaber med små og store iværksættervirksomheder inden for biotech, greentech, life science og meget mere.

Symbion – Fruebjergvej

På Fruebjergvej kan du både leje dit eget laboratorium, eller en plads i et dele-laboratorium – Danmarks første shared lab – CPHLabs på Symbion Fruebjergvej. Her får du din egen faste plads ved en laboratoriebænk i et laboratorium med andre ligesindede startups. Udover dit eget udstyr har du adgang til en række delt udstyr samt Shared Lab Community’et. SharedLab priser fra 4350 kr./md. 

Vil du helst have et laboratorium for dig selv, forhindrer det dig ikke i at udnytte dine naboer og få værdifuld vidensdeling og netværk. 

Eget laboratorium priser fra 8163,5 kr./md.

Læs mere om vores placering på Fruebjergvej her.

Fuglebakken – Nordre Fasanvej

På Frederiksberg åbner vi i 2024 et helt nyt videnscenter for life science og greentech virksomheder. Her vil der være masser af laboratorier og inspirerende omgivelser for videns- og kompetencedeling. 

Bæredygtighed er afgørende her, hvor genbrug og bæredygtige materialer smelter sammen med klassisk design i den ikoniske bygning, skabt af Arne Jacobsen.

Gennem sparring og erfaringsudveksling med andre startups og nyetablerede virksomheder kan du på Fuglebakken indgå i et værdifuldt fællesskab, der åbner døre for samarbejder, netværk og øget arbejdsglæde.

Denne lokation tilbyder inspirerende omgivelser, herunder café- og loungeområder med forskellige siddearrangementer, et stort atrium og en terrasse, samt mødelokaler og skypebokse til uforstyrrede opkald.

Symbion faciliterer også samarbejde med Københavns Universitet, CBS, IT-Universitetet og andre uddannelsesinstitutioner i København. Som en del af Copenhagen Science City får du adgang til den seneste forskning, højtuddannede studerende og en klynge af innovative virksomheder.

Læs mere om vores nye placering på Nordre fasanvej her.

Kontakt os 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du ønsker at vide mere, eller at booke en fremvisning på en af placeringerne. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag