kursuslokaler

Kursuslokaler: Find det perfekte lokale i hjertet af København

Skal du arrangere firmaets næste kursus, men mangler den perfekte lokation? Se nærmere på vores unikke og moderne kursuslokaler i hjertet af København. Unikke lokaler til dit kursus Vi...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


Skal du arrangere firmaets næste kursus, men mangler den perfekte lokation? Se nærmere på vores unikke og moderne kursuslokaler i hjertet af København.

Unikke lokaler til dit kursus

Vi tilbyder lokaler til kurser, workshops og konferencer i Symbion Konference- og Eventspace. Du finder vores lokaler på Østerbro og Vesterbro.

Atmosfæren og omgivelserne på et kursus betyder meget. Derfor gør vi ekstra meget ud af  at gøre vores indbydende, så I får den bedste oplevelse. Vores kursuslokaler er:

 • Moderne
 • Lyse
 • Indrettet i ny nordisk stil
 • Rummelige
 • Pæne
 • Unikke
 • Behagelige
 • Minimalistiske
 • Kreative
 • Indrettet Indrette med  kontrastfyldte detaljer
 • Udstyret med den nyeste AV-teknologi

Lokalerne danner de perfekte rammer for kreativitet, fordybelse og udfoldelse af læring.

Kursus i hjertet af København

Symbion er et af Danmarks førende konference- og eventspaces. Vi har lokaler til både små og store kurser, så du kan være helt sikker på, at vi har det, du har brug for.

Kursuslokalerne ligger i København, tæt på offentlig transport. Dine gæster kan derfor nemt komme til og fra kurset, selv om de ikke bor i byen.

Sådan skaber du det perfekte kursus

Vi har samlet 6 gode tips til, hvordan du afholder det perfekte kursus for dig og dine kursister.

1. Afhold kurset i rette omgivelser

Find det helt rigtige kursuslokale, som skaber en behagelig atmosfære for dig og dine kursister. Det er vigtigt, at I føler jer godt tilpas på kurset, så I får mest muligt ud af indholdet.

Indretningen har stor betydning for stemningen på kurset – og ikke mindst for kursisternes faglige udbytte. Et vigtigt tip er derfor, at du finder det lokale, som er indrettet lige efter jeres behov.

2. Lav en god struktur

Sørg for at have en klar struktur for kurset – start med en introduktion, gennemgå de vigtigste punkter og afslut med en opsummering. God struktur opstår ved at have en rød tråd gennem kurset.

3. Opstil mål for kurset

Når du afholder dit kursus, er det vigtigt, du ved, hvad du ønsker at opnå med kurset. Hav derfor en klar plan for, hvad din mission er, og hvordan du opstiller konkrete mål og delmål. 

3. Hav fokus på deltagerne

Det er vigtigt at have en god forståelse for, hvem kursisterne er, og hvad de forventer af kurset. Du kan skærpe dit fokus på deltagerne ved at gøre kurset personligt og tilpasse dets indhold efter kursisternes behov.

4. Gør kurset interaktivt

Skab et interaktivt kursus, så kursisterne bliver aktivt involveret i læringen. Det kan du bl.a. gøre ved at stille spørgsmål undervejs i forløbet eller ved at lave forskellige øvelser, som er med til at fastholde kursisternes interesse.

5. Skab en god kommunikation

En af grundstenene for et godt kursus er god kommunikation. Du skal sørge for, at kursisterne forstår, hvad der bliver formidlet, og at du forstår, hvad kursisterne ønsker.

6. Afslut kurset på en god måde

En god afslutning har stor betydning for kursisternes helhedsoplevelse af kurset. Endvidere kan den rette måde at afslutte på være afgørende for, om kursisterne kommer igen en anden gang. Som afrunding kan du eksempelvis slutte med en opsummering af kursets hovedpointer og give kursisterne mulighed for at komme med input til forbedringer.

FAQ

Hvad er kursuslokalerne udstyret med?

Vores kursuslokaler er moderne og udstyret med det nyeste AV-udstyr, så dine kursister kan få den bedste læringsoplevelse.

Vi har skærme og projektorer i alle lokaler og mulighed for mikrofon eller polycom studio (mobilt webcam med skærm).

Kan man parkere gratis på ejendommen?

Ved Symbion på Østerbro er der gratis parkering inkluderet på vores to store tilknyttede parkeringspladser. Er du ikke i bil, kan du og dine kursister også nemt komme til vores lokaler med offentlig transport.

Er der mulighed for forplejning?

Skal I have forplejning til kurset? I så fald står vores dygtige køkkenpersonale klar til at lave lækker mad til jer. I kan også altid få kaffe, te og kolde drikke i vores caféer og kantiner.

Hvad kan Symbion ellers tilbyde?

I Symbion tilbyder vi faste kontorlokaler, virtuelle kontorer, laboratorium, mødelokaler, konferencelokaler, kursuslokaler og mange andre eventfaciliteter.

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om vores kursuslokaler, eller book en tid til en rundvisning. Så viser vi dig rundt og fortæller meget mere om, hvad vi kan tilbyde.

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag