Konferencecenter

Konferencer på Sjælland: 8 unikke steder til den gode konference

Sjælland er Danmarks største ø, og derfor er der også mange oplagte steder til at afholde professionelle konferencer. Når du skal finde det helt rigtige sted til din konference,...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


Sjælland er Danmarks største ø, og derfor er der også mange oplagte steder til at afholde professionelle konferencer.

Når du skal finde det helt rigtige sted til din konference, skal du naturligvis overveje budget, størrelse og mange andre parametre. Men geografisk placering er også vigtigt. Man kan med fordel finde et sted, hvor omgivelserne afspejler tematikken for konferencen.

Hvis konferencen handler om fiskeri, vil det være oplagt at finde et lokale nede ved havnen, hvis konferencen handler om handel, kan det give mening at leje en række kontorer, og hvis konferencen handler om skove, kan man med fordel finde en naturskøn lokation.

Ligeledes bør du også overveje, hvor nemt det er for dine gæster og deltagere at komme frem. Infrastruktur spiller altså også en vigtig rolle, men der kan være gode grunde til at vælge en lokation, der ikke ligger tæt på f.eks. motorvej eller tog.

Uanset hvad din konference handler om, kan du finde det perfekte lokale på Sjælland.

Her er 8 unikke steder, du kan overveje at afholde din konference på Sjælland:

"Symbion"

1) Hovedstadsområdet: Symbion

Et oplagt sted til at afholde en konference i Hovedstadsområdet er hos os selv. Symbion Konference- og Eventspace har lokaler fordelt på flere af vores lokationer i København, så det er muligt at finde lige nøjagtigt det lokale, der passer jeres behov.

Tre grunde til at vælge Symbion:

 1. Symbion er et stort kontorfællesskab for entreprenører og iværksættere og tilbyder et helt unikt miljø for møder, konferencer og events.
 2. Symbion har flere lokationer, der alle er beliggende i København, og som både er tæt på offentlig transport, parkering og lufthavnen, så alle har mulighed for at komme frem.
 3. På Symbions lokaliteter kan vi tilbyde god service til konkurrencedygtige priser, gratis parkering, AV-udstyr og forplejning.

2) Nordsjælland: Mangholm

Hvis man ønsker at blive i Hovedstadsområdet, men ikke ønsker at være i København, er Nordsjælland et oplagt sted. Her kan man overveje det økologiske landbrug Mangholm, hvor naturen og kvalitet er i højsædet.

Tre grunde til at vælge Mangholm:

 1. Mangholm ligger i smukke omgivelser på en gård midt i naturen. Dette gør det til et ideelt sted at afholde konferencer med plads til fordybelse og afslapning.
 2. Mangholm tilbyder fire forskellige pakker, som kan skræddersyes næsten efter jeres ønsker og behov.
 3. På Mangholm serveres der mad fra jord til bord. Alt maden er økologisk, og der lægges vægt på friske og sæsonbestemte råvarer.

3) Østsjælland: Rødvig Kro og Badehotel

På Stevns finder du Rødvig Kro & Badehotel, som er kendt for sin unikke udsigt og de autentiske rammer. Med en beliggenhed kun 1 time fra København, er det et oplagt valg til afholdelse af konference eller kursus.

Tre grunde til at vælge Rødvig Kro og Badehotel:

 1. Rødvig Kro og Badehotel ligger direkte ned til Østsjællands kyst, hvilket giver mulighed for at afholde konferencer med en unik udsigt over havet.
 2. Rødvig Kro og Badehotel har en lang tradition for at afholde store konferencer, hvilket sikrer en professionel og velfungerende konferenceafdeling.
 3. Rødvig Kro og Badehotel ligger i et roligt område, hvilket giver optimale vilkår for koncentration og produktivitet under konferencen.

4) Sydsjælland: Residens Møen

Møn er ganske vist sin egen ø, men Møn er en del af Sydsjælland sammen med Lolland og Falster. Møn er skønt sted med den gode placering ud til Østersøen og unikke kalkstensklipper.

Tre grunde til at vælge Residens Møen:

 1. Residens Møen er placeret i hjertet af Stege, som ligger på en af Danmarks smukkeste øer, Møn. Området byder på en unik natur med kalkstensklipper, skove og strande.
 2. Der er gode forbindelser til både København og Odense, og på grund af sin centrale placering er nemt for gæster fra Fyn og hele Sjælland at komme til og fra konferencerne.
 3. Hvis man gerne vil kombinere sit kursus eller møde med fysiske aktiviteter, er det også muligt at lave teambuilding på Residens Møen, hvor naturen kan komme i spil.

5) Vestsjælland: Væxthuset

Fra Væxthuset i Slagelse er der gode forbindelser til både historiske seværdigheder og naturskønne oplevelser. Samtidig får du et lokale midt i en af Danmarks ældste byer, som har et ry for at være en af landets mest livlige handelsbyer.

Tre grunde til at vælge Væxthuset:

 1. Væxthuset ligger i centrum af Slagelse, og et stenkast derfra ligger både motorvej, banegård og busser, som gør det let at komme til og fra Væxthuset fra hele Sjælland og Fyn.
 2. Kontorhotellet Væxthuset tilbyder fleksibel leje af lokaler og klippekortsløsninger til deres konferencecenter.
 3. Slagelse by har en lang og spændende historie, og der er mange seværdigheder at opleve. I kan f.eks. planlægge en byvandring eller et besøg på Trelleborg Vikingeborg eller Antvorskov Kloster- og Slotsruin.

6) Nordvestsjælland: Rørvig Centret

Hvis man gerne vil prøve noget helt anderledes, kan man tage til en af Danmarks ældste fiskerbyer oppe i Odsherred. I højsæsonen kan I møde en masse sommerglade sommerhusturister i Rørvig, mens I kan få fred fra hverdagens travlhed uden for sæsonen.

Tre grunde til at vælge Rørvig Centret:

 1. Rørvig Centret ligger tæt på en af Danmarks smukkeste kyster, Isefjorden, og hvert år lægger adskillige trækfugle vejen forbi Rørvig.
 2. I kan finde lige nøjagtig den løsning, der dækker jeres behov, da Rørvig Centret tilbyder en række forskellige pakkeløsninger til dit møde eller konference.
 3. Med en god færgeforbindelse Rørvig-Hundested kan man nemt komme over Isefjorden både med bil og cykel, hvis man gerne vil udforske den nordligste del af Sjælland.

7) Sydvestsjælland: Kobæk Strand – Hotel & Konference

En halv time fra Storebæltsbroen ved Korsør ligger Kobæk Strand – Hotel & Konference. Med en placering helt ud til vandet er det et konferencecenter med en unik atmosfære og et roligt miljø, der er perfekt til koncentration og produktivitet.

Tre grunde til at vælge Kobæk Strand – Hotel & Konference:

 1. Kobæk Strand – Hotel & Konference kan tilbyde en masse forskellige pakker til konferencer og dagsmøder, så I kan planlægge netop det event, I ønsker.
 2. På hotellet er der adgang til fibernet, så I har lynhurtigt internet. Det er en stor fordel, så gæster kan lave lidt arbejde i pauserne, eller I kan bruge internettet til nogle af jeres aktiviteter.
 3. Den skønne natur omkring Kobæk Strand – Hotel & Konference giver mange muligheder for forskellige teambuilding-aktiviteter. I kan for eksempel tage en dukkert i havet, spille volleyball på stranden eller tage en tur i den smukke skov.

8) Midtsjælland: Sonnerupgaard Gods

Midtsjælland er et oplagt sted at afholde sin konference, fordi det ligger centralt for hele Sjælland med gode forbindelser til motorveje og toge. Lidt udenfor Lejre ligger Sonnerupgaard Gods, der kan byde på elegante og rustikke lokaler samt teambuilding.

Tre grunde til at vælge Sonnerupgaard Gods:

 1. Sonnerupgaard Gods ligger under en time væk fra København i smukke naturomgivelser.
 2. På Sonnerupgaard Gods finder man gennemrenoverede lokaler, der afspejler bygningernes lange historie uden at gå på kompromis med moderne behov, herunder AV-udstyr.
 3. Hvis man ønsker heldagsarrangementer, er det også muligt at planlægge teambuilding eller overnatning på godset eller i den skønne natur.

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag