Konferencenter Nordsjælland

Konferencecenter Nordsjælland – De 10 bedste locations i 2023

Skal du afholde konference i Nordsjælland, og mangler den perfekte lokation til formålet? Book dit konferencelokale hos Symbion, så er du garanteret fantastiske faciliteter, som passer til lige netop...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


Skal du afholde konference i Nordsjælland, og mangler den perfekte lokation til formålet? Book dit konferencelokale hos Symbion, så er du garanteret fantastiske faciliteter, som passer til lige netop dine ønsker. Vil du lidt længere nordpå, kan du her få et overblik over de 10 bedste konferencecentre i Nordsjælland. 

1. Symbion 

Symbion er et oplagt sted at afholde din næste konference. Vi har lokaler i alle størrelse og er på den måde interessant for en bred vifte af kunder. Derudover er vi placeret på flere attraktive adresser i København, bl.a. Østerbro, som er let tilgængelig fra Nordsjælland, hvad enten du er i bil eller kører med det offentlige. 

3 grunde til at vælge Symbions konferencelokaler:

 1. Mulighed for forplejning
 2. Gode parkeringsmuligheder
 3. Fleksible betingelser 

Book din konference hos Symbion her. 

2. Kysthusene i Gilleleje 

I Kysthusene i smukke Gilleleje, kan du både holde store konferencer med plads til 150 personer, og intime møder i et af deres lyse mødelokaler. Stedet kombinerer professionalitet med en hyggelig atmosfære. Placeringen ud til kysten giver også mulighed for at få sand mellem tæerne, når der er pause fra møderne. 

3 grunde til at vælge Kysthusene i Gilleleje:

 1. Smukke omgivelser 
 2. Vægt på kulinariske oplevelser 
 3. Kombination af hygge og professionalisme 

Læs mere om hvad Kysthusene i Gilleleje kan tilbyde her.

3. Rungstedgaard

På Rungstedgaard bliver man forkælet, også selvom man er på arbejde. Man kan enten booke et formiddagsmøde, et dagsmøde, eller et døgnmøde. Man kan vælge mødelokaler med fastmonteret udstyr, der er nemt og hurtigt at koble sig på, og vælge den mødepakke der passer til ens behov.

På Rungstedgaard kan man også tilvælge en lille ekstra aktivitet til at supplere konferencen, for eksempel en cykeltur med ølsmagning, eller en dragekonkurrence med drinks 

3 grunde til at vælge Rungstedgaard:

 1. Luksuriøse betingelser
 2. Godt udstyr til hybridmøder
 3. Mulighed for anderledes aktiviteter 

Læs mere om hvad Rungstedgaard kan tilbyde her.

4. Konventum 

Konventums lokaler og bygninger bærer præg af unik arkitektur, og føles som en charmerende tidslomme at træde ind i. Konferencecenteret ligger i historiske Helsingør, og er desuden Nordsjællands største konferencecenter. Prispakkerne på møder og konferencer tilbyder både dagsmøder og konferencedøgn, hvor både AV-udstyr, teknisk assistance, pauseplejning og frokostbuffet er inkluderet. Desuden har Konventum fleksible afbestillingsbetingelser. 

3 grunde til at vælge Konventum:

 1. Unikke omgivelser 
 2. Gode og fleksible afbestillingsbetingelser
 3. Teknisk assistance er inkluderet i alle prispakker

Læs mere om hvad Konventum kan tilbyde her.

5. Haldbjerg Naturcampus 

Hos Haldbjerg Naturcampus får man en unik konference oplevelse, helt ud i naturen. Det ligger 10 km fra Hillerød. Haldbjerg Naturcampus lægger dog vægt på, at kvaliteten ikke daler fordi, at konferencen og møderne foregår i naturen, tværtimod. Her vil man få spændende madoplevelser, samt have mulighed for teambuilding øvelser og andre aktiviteter. 

3 grunde til at vælge Haldbjerg Naturcampus: 

 1. Naturen som ramme
 2. Teambuilding 
 3. Gourmet mad over bål 

Læs mere om hvad Haldbjerg naturcampus kan tilbyde her.

6. Kollekolle

Kollekolle er omkranset af skov og marker, og ligger ved Værløse. De tilbyder professionelle faciliteter (bl.a. konferencefaciliteter til 5 stjerner), gode råvarer og rigtig god service. Personalet er dedikerede og hjælpsomme, og står altid klar til at byde deres gæster velkommen. Naturen omkring giver rig mulighed for at kombinere arbejde med aktiviteter.

3 grunde til at vælge Kollekolle:

 1. Smukke omgivelser
 2. 5-stjernede konferencefaciliteter 
 3. Hjælpsomt personale

Læs mere om hvad Kollekolle kan tilbyde her.

7. Comwell Holte

Comwell Holte ligger lige op til Rude skov, og er en spændende bygning i forskudte planer. Også her er der mulighed for teambuilding øvelser eller andre teamudviklende aktiviteter Den skønne beliggenhed, Pejsebaren, Restaurant Brasseriet og den store terrasse gør Comwell Holte til et attraktivt sted at mødes og opholde sig.

3 grunde til at vælge Comwell Holte:

 1. Spændende arkitektur 
 2. Luksuriøse faciliteter 
 3. Gode parkeringsmuligheder 

Læs mere om hvad Comwell Holte kan tilbyde her

8. Grand B

Grand B ligger på Charlottenlund travbane. Stedet kalder sig selv en by i byen, og der er forskellige tilbud at nyde godt af. Bl.a. firmatrav, golf, sæbekassebil race og meget mere. De tilbyder både halve og hele kursusdage med gratis parkering og forskellige forplejningstilbud. 

3 grunde til at vælge Grand B:

 1. Mulighed for noget så unikt som firmatrav
 2. Gratis parkering 
 3. En anderledes konference

Læs mere om hvad Grand B kan tilbyde her

9. Pharmakon

På Pharmakon konferencecenter i Hillerød er der fokus på sundhed, kvalitet og omhyggelighed. Man kan vælge dagsmøder, møder med overnatning og lokaler i større eller mindre størrelser. Der er ydermere en foredragssal, og en masse udstyr til rådighed. 

3 grunde til at vælge Pharmakon konferencecenter:

 1. Sund mad
 2. Meget forskellige lokaler 
 3. Gode anmeldelser 

10. Nordsjællands konferencecenter 

Nordsjællands konferencecenter ligger i Allerød og er nem at tag til med både bil og offentlig transport. Her er der fokus på storhed, og det kommer til udtryk i lokalerne. Det første man møder er en stor hall med et springvand. Det er også muligt at holde firmafester her. Der er et flot auditorium på stedet, mødelokaler og mulighed for teambuilding. 

3 grunde til at vælge Nordsjællands konferencecenter: 

 1. Store lokaler 
 2. Auditorium 
 3. Nem at tilgå med offentlig transport fra København

Læs mere om hvad Nordsjællands konferencecenter kan tilbyde dig her.

Leder du efter konferencecentre i andre dele af landet?

Leder du efter et konferencecenter, der ikke nødvendigvis ligger i Nordsjælland? Vi har fundet de 25 bedste konferencecentre i hele Danmark og listet til dem til dig. Find dem i denne artikel. 

Du må altid gerne kontakte os på telefon 3917 9999 eller mail info@symbion.dk, hvis du ønsker at vide mere. 

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag