IBM bliver en del af Univate

IBM Client Innovation Center - en spritny enhed i IBM, der kommer til at indgå i projekter omkring digitalisering og innovation - bliver en del Symbions nyeste kontorfællesskab, Univate....

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


IBM Client Innovation Center er en spritny enhed i IBM, der kommer til at indgå i projekter omkring digitalisering, innovation og transformation.

Centeret vil danne rammen om et nyt, utraditionelt og dynamisk arbejdsmiljø, som er skabt til at levere banebrydende teknologiske løsninger til både nuværende og kommende kunder.

IBM Client Innovation Center udtaler, at de ”ønsker at kreere en atmosfære, der summer af innovation, nytænkning og pionérånd, der føles som et start-up miljø samtidig med, at vi har en af verdens største IT- og konsulenthuse i ryggen.”

Fokus på innovation, netværk og vidensdeling

Og det er netop med udgangspunkt i at finde et fællesskab med fokus på innovation, netværk, vidensdeling og pionerånd, at centeret har valgt at etablere sig hos Univate, som er en del af det nybyggede Københavns Universitet ved Islands Brygge.

”Vi er meget glade for, at IBM har valgt at blive en del af vores nye community på Univate. Det er af rigtig stor værdi for miljøet – særligt fordi vi på Univate har fokus rettet mod at skabe synergi og samarbejde mellem iværksættervirksomhederne, de mere etablerede virksomheder og de omkringliggende universiteter” siger Brian List, Vicedirektør på Univate.

Univate er del del af Symbion Communitiet, og IBM bliver altså en del af Danmarks største miljø for innovative virksomheder.

”Som det ser ud nu, har vi allerede over 30 små og mellemstore vækstvirksomheder klar til indflytning, og med IBM’s Client Innovation Centers ankomst vil vores videns-tunge community blive yderligere styrket” siger Brian List.

Banebrydende teknologier

IBM Client Innovation Center tilbyder en unik oplevelse for talentfulde og ambitiøse personer, der gerne vil opbygge og videreudvikle deres kompetencer hurtigt. Folk som altid er klar til at udfordre og stille spørgsmål ved status quo, folk som er villige til at udforske det mulige – og nogen gange det umulige.

Det nye center vil fokusere på banebrydende teknologier inden for big data, cognitive computing, digitale forretningsområder og skal udvikle fremtidens smarte IT-løsninger.

”Vi glæder os meget til at blive en del af et stærkt start-up miljø og ser frem til at lære de andre start-ups bedre at kende. Ligeledes ser vi nogle spændende perspektiver i at få lokaler ved Københavns Universitet og ser frem til at være med til at skabe nye synergier på tværs af netværket. Det bliver et utraditionelt og inspirerende sted at arbejde” siger Kasper Michaelsen, direktør i IBM Client Innovation Center.

Centeret vil i disse rammer danne et nyt, utraditionelt og dynamisk arbejdsmiljø, som vil kunne levere banebrydende løsninger til IBM’s nuværende og kommende kunder.

Univate

Univate er et nyt og topmoderne kontorfællesskab placeret lige ved Islands Brygge metrostation. Univate kommer til at råde over 5.500 m2 på 3. og 4. sal i den nye bygning, som der lige nu er ved at blive lagt sidste hånd på.

Placeringen på campus har givet Univate mulighed for at iværksætte en ny samarbejdsmodel med Københavns Universitet, som giver virksomhederne på Univate adgang til det danske erhvervsliv, offentlige aktører inden for iværksætteri, investorer og business angels.

http://ibm.biz/Bdsnjz

univate.dk


Nævnte emner i artiklen:

Andre indlæg under
Community-historier

Her kan du læse interessante, sjove, skæve og inspirerende historier om virksomhederne i Symbion Community.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag