erhvervslokaler frederiksberg

Erhvervslokaler Frederiksberg: Bliv en del af inspirerende vækstmiljø

Frederiksberg er kendt for sit grønne præg og urbane charme, på linje med et levende lærred for forretning og innovation. Symbions nye erhvervslejemål på Frederiksberg er et af de...

Af Symbion

Senest redigeret: 6. marts 2024


Frederiksberg er kendt for sit grønne præg og urbane charme, på linje med et levende lærred for forretning og innovation.

Symbions nye erhvervslejemål på Frederiksberg er et af de mest spirende iværksættermiljøer på markedet. Som en frodig have, der giver næring til de spirer, der skyder op, tilbyder vi dig et vækstcenter, hvor samarbejde og bæredygtighed er integreret i højsædet.  

Hvorfor vælge erhvervslokaler kontorfællesskabet på Frederiksberg?

At være en del af et kontorfællesskab betyder at træde ind i et dynamisk og stimulerende miljø, hvor samarbejde og innovation blomstrer. Her får man ikke blot en fysisk kontorplads, men muligheden for at være en del af et professionelt netværk, der kan accelerere en virksomheds vækst potentiale samt åbne døre for nye samarbejdsmuligheder og kundesegmenter.

Symbions kontorfællesskab på Frederiksberg specialiserer sig i at facilitere synergier mellem virksomheder indenfor life science og greentech. Lokalerne skaber en unik platform for videndeling, hvor bæredygtige løsninger udspringer og virksomheder kan trives i fællesskabets supportive økosystem.

Vidensdeling og netværk

Vidensdeling er kernen i et kontorfællesskabs dynamik, og vital for innovation og succes.

Den rette viden på rette tid kan accelerere en virksomheds udvikling og skabe markante resultater.

I kontorfællesskaber blomstrer muligheden for at udveksle den særskilte erfaring og ekspertise, som kan være afgørende for gennembrud og optimering af processer.

At være omgivet af brancherelevante eksperter betyder konstant adgang til indsigt og trends, der yderligere kan styrke din virksomheds konkurrenceevne og innovationskraft.

Hvordan vælger du det rette erhvervslokale til din virksomhed?

Når du skal vælge erhvervslokale, er den faglige beliggenhed altafgørende for din virksomheds synlighed og netværksmuligheder. Præcist hvad tilbyder området og repræsentationen af faglighed på stedet din virksomhed?

Et erhvervslokale skal understøtte dine daglige operationer og fremtidig vækst, så det er vigtigt at overveje både nuværende og fremtidige behov. Tænk infrastruktur, faciliteter og fleksibilitet i lejemålet.

Kontormiljøet skal afspejle din virksomheds værdier og brand. Sørg for at vælge et lokale, som komplimenterer din virksomhedskultur og understøtter en produktiv arbejdsdag.

I sidste ende skal dit valg af erhvervslokaler fremme samarbejde, innovation og vækst.

Symbion Frederiksberg tilbyder netop dette inden for life science og greentech.

Symbions nye erhvervslokaler på Frederiksberg

Hos Symbion vægter vi vidensdeling allerhøjst i vores lokaleudlejning. Vores placering på Frederiksberg tilbyder moderne og bæredygtige erhvervslokaler til life science og greentech virksomheder. Med et areal på 13.500 m2 og fokus på netværk og vidensdeling, er det det ideelle sted for iværksættere at udvikle deres virksomhed.

Fuglebakken sætter en ære i at være inkubator for virksomheder indenfor life science og greentech-branchen. Her står videndeling og bæredygtighed i centrum, med et ønske om at facilitere den grønne omstilling.

Innovative løsninger og bæredygtig udvikling er det fundamentale omdrejningspunkt. 

Med miljøet for øje udgør Fuglebakken et samlingssted for virksomheder, som ønsker at blive frontløbere inden for deres felter. Faciliteterne understøtter innovativ tankegang, mens de fysiske rammer åbner op for netværksdannelse og strategisk sparring på tværs af faggrænser indenfor life science og greentech.

Fuglebakken Frederiksberg prioriterer vi en dynamisk blanding af startups, scaleups og etablerede SMV’er, alle med en dedikation til innovation inden for de udvalgte brancher.

Faciliteter

Fuglebakken tilbyder topmoderne laboratorier, essentielt for innovativ forskning inden for life science.

Vores erhvervslokaler kan danne gode rammer for hvad end I kommer med af  højteknologisk udstyr og avancerede IT-systemer.

Vores møde- og netværksfacilitator er designet til at tilskynde samarbejde og innovation, hvor virksomheder kan dele viden og ideer i et åbent og inspirerende miljø.

Endelig sikrer vores målrettede serviceydelser, at dagligdagen på Fuglebakken forløber effektivt for alle lejere.

Løsninger:

  • Eget kontor: Eget kontor fra små 1-2 personers kontorer til større kontorer med plads til 15 personer eller flere.
  • Kontorplads: En fast kontorplads i et fælleskontor med hæve-sænke-bord, kontorstol og skab. Du har mulighed for daglig sparring med de øvrige lejere i fællesskabet.
  • Virtuelt kontor: Et virtuelt kontor giver dig en professionel adresse til din virksomhed.
  • Membership: Adgang for 1 person til at arbejde på alle lokationer, alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Membership-pladserne er flexpladser.
  • Laboratorium: Lej et laboratorium, hvor du kan udføre naturvidenskabelige, tekniske og/eller medicinske undersøgelser og forskning i et kontrolleret miljø.

Kontakt os og få en fremvisning på Fuglebakken Frederiksberg

Er du interesseret i at se fremtidens vækstmotor for greentech og life science? 

Hvis du ønsker det, kan du få en personlig fremvisning på Fuglebakken.

Kontakt os på tlf.+45 3917 9999 eller mail, info@symbion.dk, for mere information eller spørgsmål om lokaler til leje. Vi glæder os til at høre fra dig, og håber du vil være en del af Symbions community!

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag