Univate Emil Holms Kanal by Symbion
Islands Brygge på Amager

Univate Emil Holms Kanal kontorfællesskab på Islands Brygge på Amager

Dette miljø på Islands Brygge er en af to lokationer beliggende på KU Søndre Campus på Amager og åbnede i foråret 2019.
Miljøet rummer ca. 60 innovative startups og iværksættere, som primært beskæftiger sig med game, AI, IoT, blockchain, fintech mm i København. Årsagen til et fokus på bestemte brancher er, at det skaber optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

Lokationen er 2.500 m2 og kontorlokalerne ligger på Københavns Universitets søndre campus (KUA 1) på Emil Holms Kanal på Islands Brygge. I kraft af at man er i samme bygning som de universitetsstuderende oplever man liv og summen, når man bevæger sig rundt på campus. Derudover er startup-miljøet et nærværende community, der skaber relationer blandt de rigtige mennesker på tværs af iværksættere, universiteter, corporates, brancher, økosystemer mv. Perfekt egnet som fx iværksætter kontorfællesskab i København.

Miljøets kombination af kontorlokaler, fælleskontorer, membership-pladser, mødelokaler og eventlokaler understøtter et produktivt og innovativt arbejdssted samtidig med at det også rummer diverse loungeområder til mere uformelle samtaler eller afslapning.

Se plantegning med ledige kontorer og indretningsstilen.

Stemningsvideo fra fredagsbar

Kommende events på Univate by Symbion

Find vej til Univate Emil Holms Kanal by Symbion

Univate Emil Holms Kanal by Symbion
Emil Holms Kanal 14
2300 København S
(Indkørsel via Rued Langgaards Vej 6)

Unikt ved Univate Emil Holms Kanal by Symbion

Beliggende på KU Campus på Amager

Univate Emil Holms Kanal by Symbion er beliggende på KU’s Søndre Campus (KUA 1) på Islands Brygge. Find vej her. Derved får du og din startup nem adgang til ny viden og mulighed for at rekruttere studerende til studiejobs.

Stort miljø

Kontorfællesskabet har med sine 2.500 m2 en god størrelse i forhold til at skabe netværk og relationer samtidig med at den bærer præg af nærhed.

Tæt på Metro og bus

Islands Brygge Metrostation ligger 5 minutters gang fra Univate Emil Holms Kanal by Symbion. Derudover holder bus 33 tæt på.

Parkering

KU har en stor parkeringsplads med gratis parkering placeret ved indgangen til bygningen. Disse parkeringspladser kan dels benyttes af dig og din virksomhed, og dels kan dine gæster benytte dem med en gæsteparkeringslicens. Indkørsel via Rued Langgaards Vej.

Adgang til KU's kantiner

Som virksomhed på Univate Emil Holms Kanal by Symbion har du og dine kolleger adgang til at benytte KU’s kantiner på hele deres søndre campus.

Dagskontor

Særligt på Univate Emil Holms Kanal by Symbion har du mulighed for at leje et kontor på dagsbasis. Kontorerne har plads til op til 3 personer og kan bookes i timerne 8.00-16.00 i hverdagene. Ønsker du at booke et dagskontor bedes du sende en mail til udlejningsteamet og anføre at forespørgslen går på et dagskontor samt hvilken dato, du ønsker at leje kontoret. Et dagskontor koster 750,00 kr. ekskl. moms for en hel dag.

Lydstudie

Lydstudie med flashsæt til at tage professionel billeder, green screen og diverse baggrundsfarver. Studiet er lydisoleret, så der er mulighed for at optage lyd og podcast.

Game Room

Når det er tid til en pause, kan du og dine kolleger benytte lokationens Game Room med Xbox, PlayStation, gamer-pc’er, bordfodboldbord og bordtennisbord.

Se plantegning med lokaleoversigt

Hent en PDF med en oversigt over Univate Emil Holms Kanal. Her kan du se alle vores kontorer og allerede nu lægge billet ind på et kontor, du gerne vil leje, når vi åbner.

25 af 55
kontorer udlejet

Se indretningsstilen i 360 graders panoramavisning

Scan QR koden med din mobil og oplev indretningsstilen på Univate Emil Holms Kanal by Symbion.

iphone_univatesc1
Se indretningsstil for Univate SC1 by Symbion

Scan mig

Diana Kiiskinen
Diana Kiiskinen - Udlejningschef i Symbion

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning for dig og dine medarbejdere

  • Hvor meget plads har I brug for?
  • Hvad er jeres behov for at kunne skalere op og ned?
  • Hvor længe er du villig til at binde dig?
  • Hvad er vigtigt for dine medarbejdere?

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at skræddersy kontorlokaler til din virksomhed.

Andre lokationer

Symbion

Østerbro

Se lokation

COBIS Tagensvej
by
Symbion

Nørrebro

Se lokation

Univate Njalsgade
by Symbion

KU Søndre Campus
Islands Brygge

Se lokation

COBIS

KU Nørre Campus
Nørrebro

Se lokation

Lydens Hus
by Symbion

Vesterbro

Se lokation