Symbion Konference- og Eventspace

Konference- og Eventspace København

Symbion Konference- og Eventspace er beliggende i to af iværksætter- og startupmiljøet Symbion Community og tilbyder møde-, konference- og eventfaciliteter på Østerbro og Vesterbro. Som gæst hvirvles man ind i et aktivt startupmiljø med it og teknik og ikke mindst et servicepersonale, der er vant til at hjælpe både nørder, nybegyndere ud i konferenceverdenen samt specialister, der ikke gider alt for meget snak. Tingene skal fungere – og det gør de så.

Hvad enten du skal holde møde, konference, workshop eller kursus, er vi klar til at byde dig og dine gæster velkommen, så dit arrangement bliver en succes.

Book lokaler og faciliteter her eller kontakt os på booking@symbion.dk eller ring 3917 9999 og hør mere om Symbion Konference- og Eventspace.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan svare på dine spørgsmål og vejlede dig om, hvilken løsning der matcher dig og din virksomhed.

Fleksibilitet i højsædet

Uanset om du søger et lukket lokale til mere formelle arrangementer eller en åben atriumgård eller måske eventscene, har vi faciliteterne til dig. Derudover tilbyder vi faciliteter på såvel Østerbro som Vesterbro lige ved søerne. Der er nem adgang til begge lokationer med offentlig transport og på lokationen på Østerbro er der derudover gode og gratis parkeringsfaciliteter.

Faciliteterne på Østerbro er indrettet i ny nordisk stil med kontrastfyldte detaljer, minimalisme og fokuspunkter med forskellige designs i de respektive lokaler. Vesterbro-faciliteterne er designet i mere kreativ stil, hvilket går godt i spænd med startupvirksomhederne, der befinder sig på denne lokation.

Med vores lækre køkken kan vi sammensætte det perfekte arrangement til dig og dine gæster – uanset om du selv er startup og iværksætter eller bare gerne vil snuse list til stemningen i communityet, der skaber morgendagens succeser.

Symbion Konference- og Eventspace

Vi tilbyder

Når du holder dit arrangement i Symbion Konference- og Eventspace, tilbyder vi at annoncere dit event i vores netværk, så du får direkte adgang til Danmarks førende startups og iværksættere.

AV Udstyr

Projektorer eller skærme i alle lokaler, mulighed for mikrofon, mulighed for polycom studio (mobilt webcam med skærm).

Gratis parkering

Vores Østerbro-faciliteter inkluderer også gratis parkering på til to store tilknyttede parkeringspladser.

Fokuseret service

Vi har erfaring i at håndtere møder, konferencer, workshops mv. Vores gæster har fokus på indholdet – vi har fokus på alt det praktiske.

Fleksible betingelser

Vi er meget fleksible med hensyn til forespørgsler og ændringer. Vi befinder os i et iværksættermiljø, hvor tingene ikke altid kan planlægges og forudsiges lang tid i forvejen. Derfor er fleksibilitet et vilkår hos os.

Konkurrencedygtige priser

Symbion Konference- og Eventspace er en del af Symbion Community, der altid har været non-profit. Derfor er det vigtigt for os at holde priserne på et niveau, hvor alle kan være med.

Forplejning

Vores eget køkken på Østerbro kan sammensætte lækker forplejning til dig og dine gæster, uanset om I skal have et kort møde eller et heldagsarrangement.