Business & professional

OPEN DOORS med Knowlegdeboard

24. aug 2022 - Symbion

Trænger I til at få nye øjne på jeres virksomhed og gode råd til, hvordan I kommer videre? Få gratis og uafhængig rådgivning af garvede profiler i Netværket Knowledgeboard.

Den uafhængige forening har til formål at hjælpe virksomheder med udvikling og vækst. De har flere hundrede erfarne profiler i netværket indenfor alle brancher og med baggrunde som direktører, projektledere, specialister, konsulenter eller selvstændige. Du har nu muligheden for at pitche for otte medlemmer af  Knowledgeboard, som i løbet af 3 timer vil kunne tilbyde klare anbefalinger og en plan for, hvad der skal til for at skabe den ønskede udvikling. Det er gratis for virksomheder at pitche for Knowledgeboard.

Kom til OPEN DOORS på Symbion og tag en uformel snak med formanden Henrik Rafn på om et eventuelt forløb.

Når I har aftalt et tidspunkt for pitchen, skal du fortælle Knowledgeboard om virksomheden. Det kan fx være en Business Canvas Model, links til hjemmesider, PowerPoint præsentationer – eller andre relevante materialer. Det er vigtigt, at du også formulerer, hvilke udfordringer I har, og hvad du optimalt ønsker at gå hjem med efter en pitch.

Herefter sammensætter Knowledgeboard det helt rigtige sparringsboard til pitchen.

Pitchen gennemføres efter en fast model, der sikrer, at alle i rummet kender alle. Virksomheden fremlægger sin situation, og relevante perspektiver drøftes i boardet, alt imens virksomheden lytter. Herefter åbnes for en fri debat. Afslutningsvis afrunder boardet og skitserer de foreløbige indstillinger til virksomheden. Knowledgeboard stiller en mødemoderator og referent til rådighed. Der afholdes et opfølgningsmøde med virksomheden, hvor de endelige anbefalinger gennemgås.

Har du spørgsmål, kan du kontakte community manager Eva Bang-Hansen på ebh@symbion.dk.

Eva

Senest redigeret: 25. august 2022


Eventdetaljer

  • Status Afholdes som planlagt
  • Dato og tid
  • Arrangør Symbion
  • Pris 0 kr. eks. moms
  • Sted Symbion, Coworking-caféen
    Fruebjergvej 3
    2100 København Ø

Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag