Business & professional

Lean-agile leadership

Tilmelding påkrævet
29. mar 2023 - Lydens Hus
Partner event

Alt for få af os er engagerede på arbejde. Kun 20% faktisk, iflg. seneste undersøgelse fra Gallup. Med engagement menes her frisættelse af energi hos mennesker. Det kalder på et særligt blik på lederskab og på ”hensynsfuld effektivisering” – og på meget andet. Lean-agile leadership

Samtalesalonen Lean-agile Leadership tager udgangspunkt i en række på fire foredrag, som blev afholdt for nylig under fællesoverskriften: ”Hvis Flow effektive organisationer er svaret, hvad er så problemet?

Agile Business Academy har allerede talt med mange virksomheder, ledere og alle mulige andre professionelle om ’hvad problemet er”, og det er de slet ikke færdige med. Derfor sætters en faglig ramme om fortsatte samtaler i en ”salon” i Symbion Community’s lokation Lydens Hus.

De vil også gerne udbrede kendskabet til deres lean-agil leadership® model, som dynamisk favner lederskabet i såvel personlig, operationel som strategisk kontekst.

Vær med når de sætter gang i berigende samtaler. Du skal ikke have sort bælte i lean eller agile, blot være involveret i forandringer (og hvem er ikke det), nysgerrigt optaget af transitioner og lederskab og have lyst til at tale med andre. Det plejer at give udbytte såvel fagligt som relationelt.

De trækker på deres erfaring og sætter en klar ramme gennem nogle tankevækkende pointer og spørgsmål og sørger for at holde lean-agile-leadership modellen central i deres samtaler, så alle bliver klogere på den.

Samtykke:
Symbion, Agile Business Academy og Agil Procesforbedring benytter billeder og videoer fra arrangementet i digitale medier. Deltagerne til arrangementet giver ved tilmelding tilladelse til, at vi må benytte billederne og videoerne. Ønsker du som deltager ikke, at vi benytter et billede eller video, hvor du er med, er du velkommen til at kontakte Christina Stensgaard Høyer på christina@agil-procesforbedring.dk, hvorefter billedet eller videoen vil blive fjernet.

Symbion

Senest redigeret: 14. marts 2023


Eventdetaljer

  • Status Afholdes som planlagt
  • Dato og tid
  • Arrangør Agile Business Academy og Agil Procesforbedring
  • Tilmelding Tilmelding påkrævet
  • Pris 0 kr. eks. moms
  • Sted Lydens Hus, Kantinen
    Gl. Kongevej 11
    1610 København V

Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag