Business & professional, Social & Networking

Mød Univatorne

26. jan 2023 - Univate Njalsgade

EVENT UDSAT

Den første Community Talk på Univate: Tre af lokationens mange spændende virksomheder har lovet at fortælle deres virksomheds “start-up-story”: Historien og ideen bag virksomheden, produktet, kunderne, udfordringer og successer. Og next step … Denne gang skal vi høre om spiludvikling, kunstig intelligens, robot telefonsvarer og kommunikation med en væsentlig social impact. De tre oplægsholdere er:

Niklas Zingler Jensen, InDialog

Katrine Grønne, KongstedGrønne
Kongsted+Grønne er et nyt og innovativt koncept- og kommunikationsbureau. Med vores graduate-program for nyuddannede og ledige akademikere skaber vi bro mellem universitet og arbejdsliv. Ved at sammensætte kommunikationsopgaver finansieret af vores kunder, ansætter vi kandidater i toårige stillinger, hvor kandidaterne gradvist opbygger den erfaring, de har brug for for at få deres første faste job. “Vi ansætter ikke kandidater til at lave kommunikation, vi kommunikerer for at ansætte kandidater”.

Jakob Rasmussen, Flatponies


Symbion Community Talks

Ideen med disse events er først og fremmest at skabe et forum, hvor Symbion Communitys mange spændende og dygtige lejere får mulighed for at vidensdele og inspirere hinanden. Nysgerrige måske kommende iværksættere udefra er også meget velkomne. Der er lagt op til dialog, sparring og networking både før, under og efter det faglige oplæg.

Community’ets lejerne som ofte nysgerrige på, hvad de andre egentlig går rundt og laver og hvilke kompetencer, der findes “nede ad gangen”. Og blandt naboerne sidder mange med samme udfordringer, samme interesseområde, og måske er de potentielle samarbejdspartnere eller kunder.

Det er gratis at deltage, og alle både inden for og uden for Symbion er meget velkomne. Husk dog at tilmelde dig, så vi får sat nok stole og forfriskninger frem.

Næste Community Talk på Univate er torsdag den 23. marts kl. 16, hvor du kan lære flg. virksomheder at kende:

Toolpack Solution, Ordr og Sharedrobes

Har du selv lyst til at dele din viden, eller har du en idé til et emne, der vil interessere mange, er du meget velkommen til at række ud til community manager Marianne Bateson på mkb@symbion.dk

Marianne Kirkeby Bateson

Marianne Kirkeby Bateson

Senest redigeret: 23. januar 2023


Eventdetaljer

  • Status Udskudt (ukendt tidspunkt)
  • Dato og tid
  • Arrangør Symbion
  • Pris 0 kr. eks. moms
  • Sted Univate Njalsgade, Discover
    Njalsgade 76
    2300 København S

Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag