Business & professional, Social & Networking

Styr på økonomi og IT-sikkerhed i en krisetid

Tilmelding påkrævet
7. feb 2023 - Symbion

Omkring hver anden virksomhed oplevede brud på IT-sikkerheden i 2022, f.eks. i form af ransomware, CEO-fraud m.v. Det er tal, der er i stadig vækst og bliver mere avancerede.

Det er derfor vigtigt, at du kan sikre din virksomhed mod disse angreb.

Hør Peter Rohde Plinius fra COSIT fortælle om, hvordan du kan få hjælp til at sikre din virksomhed, så du undgår de mest oplagte typer af angreb på IT-sikkerheden.

Vi skal 40 år tilbage for at finde en tilsvarende økonomisk situation med høj inflation, stigende energipriser, rentestigninger m.v.

Kan vi lære noget af fortiden og derved få nogle tips til, hvad vi skal være særligt opmærksomme på?

Hør Erik Plinius fra ENVISOR give sit bud på, hvilke forhold skal du være opmærksom på i denne periode, og hvad kan du gøre for at ruste din virksomhed til de udfordringer tiden byder på.

Symbion Community Talks

Ideen med disse events er først og fremmest at skabe et forum, hvor Symbions mange spændende og dygtige lejere får mulighed for at vidensdele og inspirere hinanden. Der er lagt op til dialog, sparring og networking både før, under og efter det faglige oplæg.

Symbions lejerne som ofte nysgerrige på, hvad de andre egentlig går rundt og laver og hvilke kompetencer, der findes “nede ad gangen”. Og blandt naboerne sidder mange med samme udfordringer, samme interesseområde, og måske er de potentielle samarbejdspartnere eller kunder.

Det er gratis at deltage, og alle både inden for og uden for Symbion er meget velkomne. Husk dog at tilmelde dig, så vi får sat nok stole og forfriskninger frem.

Har du selv lyst til at dele din viden, eller har du en idé til et emne, der vil interessere mange, er du meget velkommen til at række ud til Community Manager Marianne Bateson på mkb@symbion.dk

Marianne Kirkeby Bateson

Marianne Kirkeby Bateson

Senest redigeret: 7. februar 2023


Eventdetaljer

  • Status Afholdes som planlagt
  • Dato og tid
  • Arrangør Symbion
  • Tilmelding Tilmelding påkrævet
  • Pris 0 kr. eks. moms
  • Sted Symbion, K3
    Fruebjergvej 3
    2100 København Ø

Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag