Business & professional

Strukturer jeres rejse i den bæredygtige omstilling

Tilmelding påkrævet
4. apr 2023 - Online
Partner event

Webinar

Bæredygtighedshjulet måler temperaturen i virksomheden på i alt 20 fokusområder og er perfekt til dialog og intern workshop. Det kan hjælpe jer med at strukturere jeres videre rejse i den bæredygtige omstilling, og omfatter bl.a. miljø, klima, socialt ansvar og samfundssind i sammenhæng med jeres daglige arbejdsgange.

På webinaret får du en introduktion til værktøjet, som sætter dig istand til at facilitere en intern workshop med dine kollegaer, hvor I sammen vil kunne skabe et overblik over jeres bæredygtighedsindsatser.

Målgruppe: Webinaret henvender sig til ledere og ledende medarbejdere i små og mellemstore virksomheder, som ønsker at få en status på det nuværende bæredygtighedsarbejde og hjælp til at prioritere indsatser.

Webinaret giver dig kendskab til: Selvhjælpsværktøjet Bæredygtighedshjulet, som du efterfølgende vil kunne bruge til at facilitere en intern workshop med dine kollegaer, hvor I sammen vil kunne lave en status på jeres bæredygtighedsindsatser. 

Praktisk: Vær opmærksom på, at Bæredygtighedshjulet ikke i sig selv giver nogen løsninger på virksomhedens udfordringer, men er en temperaturmåler og status på virksomhedens nuværende bæredygtighedsindsatser, hvorfra I kan arbejde videre med indsatser.

Støttet af:

Marianne Kirkeby Bateson

Marianne Kirkeby Bateson

Senest redigeret: 21. marts 2023


Eventdetaljer

  • Status Afholdes som planlagt
  • Dato og tid
  • Arrangør Erhvervshus Hovedstaden
  • Tilmelding Tilmelding påkrævet
  • Pris 0 kr. eks. moms
  • Sted Online online

Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag