Symbion får nyt indgangsparti

Symbion har de senere år lavet flere ombygninger med formålet at sætte et funktionelt og innovativt præg. Nu skal udendørsarealet istandsættes, således at det matcher moderniseringen inden døre.

Af Michella Ahler

Senest redigeret: 30. maj 2023


Ultimo marts 2020 påbegyndes byggearbejdet af et nyt indgangsparti på Symbions lokation på Fruebjergvej. Indgangspartiet bliver en mere effektiv måde at udnytte pladsen på, og det vil give mulighed for at nyde Symbions udendørsarealer. 

Et indgangsparti med nye grønne omgivelser

De seneste år har i Symbion budt på flere ombygninger og forbedringer med formålet at sætte et funktionelt og innovativt præg på omgivelserne. Førstehåndsindtrykket har nemlig stor betydning – også når husets virksomheder inviterer kunder og gæster.

Tiden er nu kommet til, at udendørsarealet på Fruebjergvej skal istandsættes, således at det matcher moderniseringen inden døre. Det nye indgangsparti vil gøre hovedindgangen mere synlig og præsentabel. Den vil blandt andet byde på bedre muligheder for at nyde Symbion i grønne omgivelser, når der bliver lagt græs og plantet træer, der skal omslutte startup-miljøet. Det grønne område skal dog mere end blot at danne rammen om indgangen. Hovedindgangen er nemlig placeret på østsiden, hvilket giver god anledning til at nyde morgen- og formiddagssolen udenfor. Derfor bliver der placeret nye bænke langs græsarealerne, der indbyder til pauser udendørs, eller et eftermiddagsmøde i det grønne.

"Symbion

Bedre cykelparkering

Gennem de seneste år har Symbions hastige vokseværk i antallet af startups medført, at cykelparkeringspladserne på Fruebjergvej har været fyldt godt op. Noget, det nye indgangsparti kommer til at tage hånd om, med indretning af bedre parkeringsforhold for cyklister. Langs hele den ene side af bygningen bliver der oprettet ny cykelparkering, således at cyklerne fortsat er tæt på indgangen, men ikke står i vejen. De nyindrettede pladser kan rumme flere cykler end hidtil.

Symbion-netværket glæder sig til, at det nye indgangsparti står færdigt og håber, at iværksættere og startup-virksomheder vil få gavn og glæde af det.

Andre indlæg under
Symbion-nyheder

Læs seneste nyheder fra Symbion lige fra åbning af nye lokationer og nyindrettede områder til nye samarbejder og initiativer.



Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag