Som iværksætter har du kun to arme og et hoved

Du er i gang med at få din virksomhed til at flyve, men du har for meget vægt på dine skuldre. Det, der styrker dig i en sådan situation...

Af Symbion

Senest redigeret: 14. august 2023


Kære iværksætter,

Du er i gang med at få din virksomhed til at flyve, men du har for meget vægt på dine skuldre.

Du har en presset hverdag. Hele ansvaret er dit. Du skal drive udviklingen af jeres produkt, inspirere, motivere og lede dine ansatte, holde styr på budgetter, regnskaber og bilag, forstå jeres kunder og finde vej ind på nye markeder. Og så er der alt det praktiske. Kontor, IT-systemer, printere, frokostordning osv.

Hvis din virksomhed for alvor skal have flyvehøjde, skal du sørge for, at presset på dig letter. Du er nødt til at frigøre dig fra rollen som piccoline/bogholder/it-chef/rengøringsassistent/udvikler/sælger. Det er et 12-armet uhyre, som ikke har nogen overlevelseschancer på den lange bane.

Men hvor er ressourcerne?

Du er en ressource. De små og mellemstore virksomheder bliver kaldt “motoren i EU’s økonomi”. Det er herfra innovationen kommer. Hvis du skal give din vision og innovation vækstbetingelser, skal du placere din virksomhed i et miljø, hvor du er omgivet af ressourcer.

Symbions vision

Vi tror på, at vi kan løse dit problem. I Symbion bor din virksomhed i et flot kontor. Der er en stor buffet i kantinen hver dag. Printerne virker. Der er en handyman, du ringer til, hvis du ser noget, der ikke fungerer. Dine gæster bliver modtaget af en smilende reception. Vi har samarbejdsaftaler med dygtige folk, der kan tage sig af eksempelvis din bogføring og regnskab. Og alt sammen er til iværksætterpriser og på fleksible vilkår!

LÆS OGSÅ: 10 ting du skal overveje inden du lejer et iværksætterkontor

Det, der virkelig rykker!

Men det, der virkelig styrker dig i Symbion er netværket. Du bor i et hus fyldt med vidensvirksomheder og fagspecialister. Du bliver venner med en advokat over fredagsbaren, du møder folk med samme baggrund og udfordringer som dig selv til morgenmaden. Du ved præcis, hvem du skal spørge til råds, når du mangler et nyt it-system. Dine medarbejdere kan deltage i netværksgrupper med andre fagfolk, så de får kolleger og inspiration. Du kan ikke vide det hele selv. Men det behøver du heller ikke. Sammen ved vi det hele, og det er det, der er meningen bag kontorfællesskaber.

Hvis du har en vision om at vækste din virksomhed, og hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, skal du selvfølgelig være en del af vores netværk. Vi glæder os til at møde dig og høre om din vision for din virksomhed.

Andre indlæg under
Startup & iværksætteri

I denne kategori kan du læse artikler om startup & iværksætteri generelt. Er du på udkig efter historier om communityets virksomheder, skal du scrolle op til kategorien Community-historier.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag