Kursus og konferencecenter: 3 unikke lokationer i København

Symbion kursus og konferencecenter i København tilbyder tre unikke lokationer for dit næste møde, konference eller arrangement. Skal du holde et kreativt møde, en stor konference eller et mindre...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


Symbion kursus og konferencecenter i København tilbyder tre unikke lokationer for dit næste møde, konference eller arrangement. Skal du holde et kreativt møde, en stor konference eller et mindre selskab?

4 eksempler på møde- og konferencetyper

  1. Kreative møder: Saml dit team og hold et kreativt møde på et af Symbions kursuscenter. I et kreativt møde er der fokus på brainstorming og udveksling af idéer. Du kan leje et af Symbions lokaler med masser til både store og små møder og konferencer.
  2. Store konferencer: Skal du holde en stor konference eller et arrangement for op til 300 personer? På Symbion finder du store konferencelokaler med plads til mange deltagere.
  3. Mindre selskaber: Er du vært for et mindre selskab eller et møde for op til 30 personer? I så fald er et af Symbions mindre lokaler det perfekte valg.
  4. Kurser eller workshops: Symbion tilbyder et bredt udvalg mødelokaler til afholdelse af kurser eller workshops. I en workshop får I mulighed for at lære noget nyt og samtidig får I et afbræk i hverdagen i gode rammer.

3 unikke kursus- og konferencecentre i København

Symbion-netværket tilbyder alle faciliteter du skal bruge for at holde succesfulde kurser og konferencer i København. Symbion består af seks lokationer, der hver især har fokus på særlige brancher og formål, hvoraf 3 lokationer tilbyder unikke rammer for afholdelse af kurser og konferencer:

1. Symbion: Fruebjergvej

På Fruebjergvej kan du møde nogle af Danmarks dygtigste iværksættere, der er samlet i vores sprudlende kontorfællesskab. Her kan du leje mødelokaler og konferencelokaler, hvis du vil skabe optimale betingelser for vidensdeling og møder med entreprenørånd.

2. Symbion: Lydens Hus, Vesterbro

Wow. Her får du den smukkeste udsigt over Søerne. Lokationen ligger på Vesterbro og huser cirka 80 forskellige virksomheder, der arbejder med kultur, musik, lyd og podcasting.

3. Symbion: Univate, Njalsgade

Her holder til dagligt cirka 130 innovative startups og iværksættere til. De nytænker og innoverer inden for AI, IoT, LegalTech og software. Skal din virksomhed have rum for at tænke innovativt får I her de perfekte betingelser for jeres næste teammøde eller workshop.

8 tips til bedre møder og konferencer

Der er ikke noget værre end dårlige oplevelser og møder, der spilder tid og penge. Følg vores tips og få mere ud af dine kurser og konferencer.

1. Planlægning er nøglen

Uanset om det er et møde med dit team eller en stor konference, så er det altid vigtigt at planlægge i god tid. Sørg for at have en klar idé om, hvad formålet med mødet eller konferencen er, og hvad der skal opnås. Planlægning hjælper dig med at fokusere og sikre, at der ikke spildes tid.

2. Vælg det rigtige sted

Det er ikke alle steder, der egner sig lige godt til møder og konferencer. Tænk over, hvilken type møde eller konference du afholder, og vælg derefter en egnet lokalitet. Husk også at tage højde for ting som transport og parkering.

3. Sæt rammerne

Når du har fundet det perfekte sted til mødet eller konferencen, så sørg for at sætte de rette rammer. Sørg for at der er god plads til alle deltagerne, og at der er gode muligheder for at samarbejde og præsentere.

4. Skab en god atmosfære

En afgørende faktor for succesfulde møder og konferencer er den rette atmosfære. Sørg for at der er plads til socialisering og netværk, og at der er mulighed for at holde pauser og slappe af. Deltagerne vil derved føle sig bedre tilpas og mere ud af mødet eller konferencen.

5. Giv deltagerne noget at tage med hjem

Møder og konferencer er ofte meget indholdsrige. Her kan du give deltagerne et ekstra udbytte ved at give dem noget med hjem. Det kan eksempelvis være en udskrift af præsentationen, bøger eller små opfølgende videoopgaver.

6. Skab højt humør med god forplejning

En anden vigtig ingrediens for succesfulde møder er den gode forplejning. Lækker mad og drikke og små snacks og frugt til pauserne er et must. Forplejningen giver deltagerne bedre energi igennem hele dagen, og det øger koncentrationen og humøret

7. Skab en behagelig atmosfære

En behagelig atmosfære kan være svær at sætte på formel. Her kan de fysiske rammer give et stort bidrag. Vælg lokaler som er indbydende og komfortable, giv plads til mingling og lad deltagerne bevæge sig fysisk i løbet af dagen.

8. Vælg det rigtige kursus- og konferencecenter

Tag ud og besøg de forskellige kursus- og konferencecentre, før I vælger ét. På den måde kan I se, hvordan de forskellige centre er indrettet, og hvilke faciliteter de har. Det er også en god idé at spørge andre virksomheder, hvilke udbydere de har haft gode erfaringer med.

Vil du have et godt tilbud på dit næste møde- eller konferencested?

Symbion har mange års erfaring med at afholde professionelle møder og konferencer, og vi ved, hvad der skal til for at gøre et arrangement vellykket. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at skræddersy den perfekte kursus- eller konferenceløsning til dig.

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag