Kreative mødelokaler i København: Inspiration til dit næste møde

Er det tid til at skabe en ny og inspirerende ramme om dine møder? I København er der rig mulighed for at finde unikke og kreative mødelokaler, der kan...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


Er det tid til at skabe en ny og inspirerende ramme om dine møder? I København er der rig mulighed for at finde unikke og kreative mødelokaler, der kan give dine møder et boost.

Hvad er et kreativt møde?

Et kreativt møde er et møde, hvor deltagerne får lov til at udvikle og afprøve nye idéer. Det er en måde at tænke ud af boksen på, og det kan give nye input og inspiration til dit team.

En kreativ indstilling kræver dog ikke kun et kreativt lokale, men også en kreativ leder og en gruppe engagerede deltagere. Derfor er det vigtigt, at du vælger et lokale, der passer til din gruppe og dine behov.

6 eksempler på møder, hvor kreative rammer er et must

  1. Brainstorming-møder: Brainstorming er oftest bedst, når man er omgivet af kreative omgivelser, der kan være med til at udløse nye idéer.
  2. Projektmøder: Ofte kræver projekter en kreativ tilgang, og her kan det være en fordel at mødes i et kreativt miljø.
  3. Kreative pitches: Skal du præsentere en idé for en kunde eller en samarbejdspartner, er det ofte en fordel at gøre det i et kreativt miljø, der kan være med til at sætte idéen bedre i scene.
  4. Salgsudviklingsmøder: Når I skal diskutere kundeemner, kan det være en god idé at mødes i et lokale, der giver plads til kreativitet og udveksling af idéer.
  5. Møder med medarbejdere: Når I skal diskutere medarbejderrelaterede emner, kan det være en god idé at mødes i et lokale, der giver plads til kreativitet og udveksling af idéer.
  6. Strategiske møder: Ofte kræver det kreative lokaler at kunne komme til bunds i jeres strategiske diskussioner.

Se Symbions kreative mødelokaler i København

Vi har lokaler i alle størrelser og til enhver form for kreativt møde eller konference. Vælg mellem vores lokationer og faciliteter i København, og find den perfekte ramme for dine behov. Mødelokalerne er naturligvis udstyret med teknisk udstyr og har masser af plads til kreativ udfoldelse.

Sæt scenen: 6 tips til kreativ brainstorming

1. Brug en brainstorming-model

Der er mange forskellige brainstorming-teknikker, men det er vigtigt at finde en, der passer til dit team og dine behov. Nogle af de mest populære modeller inkluderer:

  • Brainwriting: Med denne teknik skriver hver deltager idéerne ned, og de bliver derefter delt med gruppen.
  • Brainstorming i små grupper: Gruppen af deltagere deles op i mindre grupper, og hver gruppe brainstormer idéerne individuelt. Derefter deles idéerne med den store gruppe.
  • Kreativ problemløsning: God teknik, hvor der tages udgangspunkt i ét bestemt problem eller emne, og idéerne tænkes ud fra dette.

2. Skab en afslappet atmosfære

Brainstorming er et samarbejde, hvor alle skal føle sig trygge og tilpas. Sørg derfor for at skabe en afslappet atmosfære, hvor alle føler sig velkomne til at komme med deres idéer. Det kan være en god idé at have en regel om, at man ikke skyder andres idéer ned, men derimod bygger videre på dem. På den måde kan I komme frem til de bedste løsninger sammen.

3. Fokusér på kvalitet, ikke kvantitet

Det er ikke nødvendigvis det, der er mest af, der er det bedste. Fokusér i stedet på at skabe kvalitetsidéer, der kan løse det problem eller det behov, I har.

4. Spørg “hvorfor”

For at finde de bedste idéer er det ofte nødvendigt at spørge sig selv “hvorfor” flere gange. Hvorfor skal vi lave dette? Hvorfor skal vi gøre det på denne måde? Hvorfor gør vi ikke sådan her i stedet? Spørgsmålene kan hjælpe med at finde nye og bedre idéer.

5. Brainstorm i grupper

Brainstorming fungerer ofte bedst, når man er flere personer om det. Så saml vennerne, kollegaerne eller familien, og brainstorm sammen. I kan eventuelt opdele jer i grupper, hvis I er mange.

6. Giv idéerne tid

Når I har en masse idéer, skal I ikke straks vælge den første og bedste idé. Lad alle idéerne ligge et par dage, så I har mulighed for at tænke dem igennem, reflektere og måske finde nye og bedre idéer.

Lad Symbion skabe rammen om dit næste kreative møde

Har du spørgsmål til vores mødelokaler i København, eller ønsker du at reservere et lokale? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi glæder os til at hjæpe dig!

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag