Konferencesteder i 2022: 10 gode steder til en konference i Danmark

Mangler du inspiration til, hvor din næste konference skal afholdes? Så læs med her! Vi har samlet en liste over 10 af de bedste konferencesteder i Danmark, så du...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2023


Mangler du inspiration til, hvor din næste konference skal afholdes? Så læs med her!

Vi har samlet en liste over 10 af de bedste konferencesteder i Danmark, så du kan holde din næste konference i et af landets mange smukke og unikke lokationer.

10 gode konferencesteder i Danmark

Når du leder efter det helt rigtige konferencelokale i Danmark, kan det være svært at finde rundt i de mange muligheder. Men hvis du overvejer geografisk placering, budget og størrelse på lokalet samt selve temaet for din konference, kan det være en stor hjælp.

Vi har mange skønne muligheder i Danmark, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvor du skal holde din konference. Så her er et par bud på gode konferencesteder i Danmark.

Hvis din konference skal foregå på Sjælland, kan du finde inspiration blandt 8 unikke konferencesteder her.

1) Hovedstadsområdet: Symbion, København

Hovedstaden er et oplagt sted at afholde en konference, og der er et væld af muligheder for at finde det helt rigtige lokale. Symbion har lokaler fordelt på flere af deres lokationer i København, så det er let at finde det perfekte lokale til jeres behov.

2) Sjælland: Hotel Strandparken, Holbæk

Vil I gerne søge lidt væk fra København, kan I overveje Hotel Strandparken i Holbæk. På Strandparken kan konferencerne planlægges efter en forandret verden, hvor afstand og sikkerhed er i fokus. Dette konferencecenter har en unik placering direkte ud til havet, hvilket giver en helt særlig stemning.

3) Fyn: Hindsgavl Slot, Middelfart

Fyn har en dejlig central placering i landet, hvilket er en fordel, hvis I forventer deltagerne på tværs af landets regioner. Med en udsigt ud til Fænøsund og beliggende midt i en smuk natur, er Hindsgavl Slot et sted, der vil give deltagerne en unik oplevelse.

4) Syd- og Sønderjylland: Compass Congress Center, Rødekro

I det sydlige Danmark finder vi Compass Congress Center i Rødekro. Her kan I holde konference i smukke omgivelser direkte ud til fjorden. Her står medarbejderne klar til at dele ud af deres erfaring og hjælpe fra idé til planlægning og afholdelse af konferencen.

5) Østjylland: Borre Knob, Juelsminde

Lidt øst fra Horsens ligger Borre Knob, og her kan I afholde en konference i en af landets mest spektakulære naturomgivelser. Med udsigt over Horsens Fjord og direkte adgang til stranden, kan dette være stedet for den afslappende konference.

6) Aarhusområdet: Ecopark, Aarhus

Ecopark er et kontorfællesskab i Aarhus, hvor der er mulighed for at finde det helt rigtige lokale til din konference. De bygger bro for deres virksomheder og bidrager til grøn vækst i Aarhus’ erhvervsliv, hvilket gør det til et oplagt valg for den miljøbevidste konferencearrangør.

7) Midt- og Vestjylland: Tarpgaard, Ulfborg

Ikke langt fra Vesterhavet kan du finde det økologiske landbrug Tarpgaard, der kan fungere som konferencelokale. Her er der smuk udsigt over markerne, og ønsker man, at gæsterne skal have lidt autentisk jysk muld under neglene, er det både muligt at malke en ko eller vælte en kalv.

8) Nordjylland: Arena Nord, Frederikshavn

Med tre forskellige lokationer i Frederikshavn er Arena Nord det perfekte valg for den fleksible konferencearrangør. Hvad enten du skal holde møde, generalforsamling, konference eller firmafest, kan de byde ind med kreative vinkler og nye idéer til dit event.

9) Bornholm: Green Solution House, Rønne

På Bornholm finder du et af Europas 10 mest miljørigtige konferencecentre, Green Solution House. Her kan I afholde jeres konference med god samvittighed. De gode rammer sikrer at I kan holde koncentrationen dagen lang, og der er sikret maksimalt dagslys pga. nogle helt særlige vinduer.

10) Øerne: Dansebjerg, Samsø

Trænger I til at trække stikket fuldstændig og mødes i en mindre gruppe, er Dansebjerg det perfekte sted på Samsø. Her får I rum til nytænkning og idéudvikling i rolige omgivelser og socialt samvær.

Har du brug for hjælp med dit næste event?

Symbion Konference- og Eventspace har lokaler fordelt på flere af vores lokationer i København, så det er muligt at finde lige nøjagtigt det lokale, der passer jeres behov. Kontakt os og få en uforpligtende snak om jeres kommende event.

Vi har mange års erfaring med afholdelse af events og kan derfor tilbyde professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med planlægningen af jeres næste event.

Ring eller skriv til os på info@symbion.dk eller +45 39 17 99 99 og få fat i en af vores dygtige kolleger til en uforpligtende snak om dine eventmuligheder.

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag