erhvervslejemål østerbro

Erhvervslejemål Østerbro: Et trygt sted at starte din virksomhed

Ligesom en bi i en frodig have er Symbions erhvervslejemål på Østerbro det perfekte økosystem for vækst og blomstring. I dette karakteristiske kontorlandskab trives startups og innovation med 380...

Af Symbion

Senest redigeret: 30. maj 2024


Ligesom en bi i en frodig have er Symbions erhvervslejemål på Østerbro det perfekte økosystem for vækst og blomstring.

I dette karakteristiske kontorlandskab trives startups og innovation med 380 iværksættervirksomheder under ét tag.

Muligheden for at koble vidensdeling og faglig sparring på kryds og tværs skaber et unikt fundament for fremtidens succeser.

Symbion Østerbro – Iværksætterhubben

På Symbions placering på Østerbro, beliggende på Fruebjergvej 3, samles de skarpeste hjerner inden for områder som it, tech, foodtech, medtech, hardware, software, SaaS mm. Denne iværksætterhub er kernen, hvor ideer spirer, og hvor samarbejde mellem startups transcenderer den traditionelle tilgang til erhvervsdrivende. 

Hubbens unikke struktur og facilitering af netværksdannelse gør den til en oase for iværksættere på jagt efter det rette kontorlejemål. 

Med sit tilbud om fleksible arbejdspladser, state-of-the-art mødefaciliteter og et mylder af vidensressourcer, er Symbion Østerbro mere end blot en adresse – det er et springbræt til innovation og en katalysator for at bringe banebrydende idéer til live i en atmosfære, der respirerer succes.

Kontorfællesskabet for tech-virksomheder

I Symbion Østerbro’s inspirerende miljø trives tech-virksomheder, omgivet af ligesindede, hvor innovation og teknologi er dagligdag. 

Virksomheder i Symbions kontorfællesskab på Østerbro oplever værdifuld vidensudveksling, der katalyserer teknologisk fremskridt og forretningsmæssig innovation.

Symbion Østerbro favner fremtidens tech-talenter og branchenyheder.

Læs også: Co-creation: Sådan får din virksomhed gavn af fælles innovation

 5 fordele ved Symbions erhvervslejemål på Østerbro

 1. Stort vækstcenter: Et erhvervslejemål hos Symbion Østerbro sikrer virksomheder en vital placering i et teknologisk vækstcenter. Med over 380 iværksætterfirmaer, slutter man sig til en elite af tech-branchens skarpeste hjerner, hvilket åbner døre for enestående samarbejdsmuligheder og netværksopbygning. 
 2. Faciliteter: Symbion tilbyder et spektrum af rum og faciliteter, der kan tilpasses alle typer af forretningsbehov, fra private kontorer til delte laboratoriefaciliteter. Adgangen til topprofessionelle mødelokaler og konferencefaciliteter komplementerer lejemålets værdi ved at tilbyde optimale forudsætninger for kundemøder og præsentationer.
 3. Praktisk beliggenhed: Derudover byder Symbion på en fremragende placering på Østerbro, der nemt kan nås via diverse transportmidler, men som også tilbyder gratis parkering, hvilket afhjælper hverdagens logistik. 
 4. Medlemskab og støtte: Medlemskabet i Symbion er ikke kun en kontoradresse; det er et løfte om støtte til din virksomheds udvikling gennem specialiserede workshops og events, der nøje er designet til at fremme innovation. 
 5. Netværk: Samarbejdet med universiteter og forskningsinstitutioner inden for Symbions netværk styrker den faglige udvikling og den teknologiske frontlinje. 

Læs også: Netværksmøder: Skab vækstmuligheder for din virksomhed

Faciliteter på Fruebjergvej Østerbro

Symbion på Fruebjergvej tilbyder et brag af faciliteter, hvor iværksættere og virksomheder kan trives og vokse. 

Hver kvadratmeter er optimeret til funktion og komfort, med alt fra højhastigheds internet og AV-udstyr til moderne mødelokaler og lounges. 

Den daglige trivsel understøttes af bekvemmeligheder som parkering, en velsmagende kantine og et fuldt udstyret fitnesscenter. 

Derudover får man dedikeret support og infrastruktur til forskning- og udviklingsarbejde. Professionelle og inspirerende omgivelser, der tiltrækker top-talenter, og desuden sociale zoner og lounges, der fremmer kollegialt samvær og idéudveksling

Med medlemskab får man ikke blot adgang til disse faciliteter, men indgår i et community, hvor krydsfaglig vidensdeling og netværksopbygning er en integreret del af hverdagen.

Løsninger

På Symbion Østerbro kan du vælge mellem følgende løsninger: 

 • Laboratorium: Fleksible egne lab-faciliteter med adgang til faglige netværksmuligheder
 • Eget kontor: Personlige og sikre kontorpladser til fokuseret arbejde og produktivitet.
 • Kontorplads: En plads på et fælleskontor med mulighed for daglig sparring
 • Dele-laboratorium: Lej en bænk i et delt laboratorium, hvor du får adgang til udstyr og sparring. 
 • Membership fleksplads: Et professionelt alternativ til et cafémiljø. Du skal bare medbringe din egen bærbare computer, så kan du arbejde i vores lækre co-working-område. 
 • Virtuelt kontor: Så du har en professionel adresse til din virksomhed

Book en fremvisning på Fruebjergvej

Er du interesseret i at få et indblik i Symbions dynamiske arbejdsmiljø på Østerbro? Så book tid til en fremvisning!

Ved en personlig fremvisning får du mulighed for at opleve de eftertragtede faciliteter af Symbions kontorfællesskab på Østerbro. Du vil få et førstehåndsindtryk af de inspirerende erhvervslokaler, fælles faciliteter og det pulserende iværksættermiljø. Vores team står klar til at vise dig rundt og besvare alle dine spørgsmål, så du kan mærke energien og det professionelle drive, der præger vores lokationer.

For at sørge for den højeste grad af relevans og brugbarhed, anbefaler vi, at du forbereder eventuelle spørgsmål om vores services og lejemålsstruktur før dit besøg. På den måde sikres det, at din fremvisning bliver så informativ og værdifuld som muligt. 

Kontakt os

Så giv os endelig et ring på tlf.+45 3917 9999 eller send en mail på info@symbion.dk for mere information eller spørgsmål om lokaler til leje på enten denne eller en af vores andre placeringer med udlejning af kontorlokaler i København. 

Du er også velkommen til at udfylde vores formular eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi glæder os til at høre fra dig, og håber du vil være en del af Symbions community!

Andre indlæg under
Guides

Få tip og tricks til “alt mellem himmel og jord” i vores mange guides.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag