1.000 m2 nyt dynamisk coworking space i Symbion

I april 2018 åbner nyt multi-funktion coworking space der giver virksomhederne i Symbion-netværket mulighed for at arbejde på anderledes og mere moderne måder.

Af Neel Hein Bertelsen

Senest redigeret: 30. maj 2023


I april 2018 åbner nyt multi-funktion coworking spaceSymbion Coworking – som i endnu højere grad end tidligere giver virksomhederne i Symbion-netværket mulighed for at netværke, sparre og være en del af community’et.

Symbion Coworking – mere end en arbejdsplads

Det nyindrettede område på 1.000 m2 bliver et inspirerende mix af både arbejdspladsmuligheder og funktioner. Området kombinerer bl.a. mindre kontorer, fælleskontorer, membership-pladser med en række funktioner, som man har brug for i løbet af en arbejdsdag: work, cowork, coffee break, forum, walk and talk, social, formal meeting, chill, recharge etc.

"Symbion

Det nye Symbion Coworking bliver meget mere end “blot” en arbejdsplads – der vil også være café, pitch-scene, loungeområder med sofaer og lænestole, skype-bokse, nye flotte mødelokaler og meget mere, og det nye initiativ er taget for også at tilbyde virksomhederne i Symbion-netværket anderledes og mere moderne måder at arbejde på.

I det nye område er der bl.a. plads til at smide sig med computeren på skødet i en sofa eller en loungestol, mulighed for at foretage uforstyrrede telefon- eller skypeopkald i de dertil indrettede bokse, hænge ud på pitch-scenens niveauopdelte siddepladsområde og meget, meget mere.

Vi glæder os til at åbne det nye Symbion Coworking med et brag af et launch party!

"Symbion


Nævnte emner i artiklen:

Andre indlæg under
Symbion-nyheder

Læs seneste nyheder fra Symbion lige fra åbning af nye lokationer og nyindrettede områder til nye samarbejder og initiativer.Danmarks største startup miljø.

Bliv en del af Symbion Community i dag