Generelle facts om Symbion kitchen

  • Køkkenet lejes på dagsbasis, til en pris på kr. 1.500 / dag
  • Lejes køkkenet en fuld uge (inklusiv lørdag og søndag) er prisen 6.000 kr.
  • Lokalet kan bookes så snart man er oprettet som bruger. Dette er du automatisk, hvis du allerede har en tilknytning til Symbion (kontorplads, membership etc.) eller Copenhagen AgriFood
  • Når du har en brugerprofil kan køkkenet bookes på mit.symbion.dk
  • Brugeren af køkkenet forestår selv grundig køkken rengøring efter endt brug, så den næste bruger også får en god oplevelse. Er den udførte rengøring ikke i henhold til god køkkenhygiejne, pålægges der et rengøringsgebyr 750 kr. ekskl. moms.
  • En booking giver adgang til køkkenet fra klokken 7 – 20
  • Nøglen afhentes og afleveres efterfølgende til Symbions servicecenter. Servicecenteret er tillige tilgængelige såfremt der er opstår tekniske problemer i tidsrummet 7:00 til 16:00.

Det får du med / har adgang til i køkkenet:

Test- og produktionskøkken, som er opdelt i to zoner. Klargøringszone og tilberedning- og pakkezone.

  • Håndvask
  • Stor stålvask/stålbordplade
  • Arbejdsborde (ca. 5 meter)
  • 3 mobile arbejdsborde
  • Ovn (almindelig ovn, ikke industriovn)
  • 90 cm. elektrisk komfur med kogeplader i støbejern
  • 2 stk. 60 cm brede (alm. husholdning) køleskabe
  • Gryder, potter og pander
  • Skåle, bøtter osv.
  • Vægte og måleskeer
  • Skærebrædder
  • Blender
  • Vakuum maskine
  • Pålægsmaskine
  • Affaldsspand og poser

  Det skal du selv have med:

  • Klude & viskestykker
  • Rengøringsmidler (basisprodukter såsom opvaskemiddel og håndsæbe stilles til rådighed)
  • Film, poser, stanniol, bagepapir m.m.
  • Krydderier, olie, salt, peber osv.
  • Dit personlige knivsæt

Du er ansvarlig for følgende:

1: Rengøring af køkken, udstyr og inventar efter endt brug.

2: Indhente alle nødvendige tilladelser

 

Rengøring af Symbion Kitchen

  • Tøm håndvasken og dens rist for gamle madrester. Rengør derefter vask/vaskebord med universalrengøringsmiddel.
  • Faste såvel som mobile køkkenborde aftørres med en fugtig microfiberklud med en anelse universalrengøringsmiddel på.
  • Komfur aftørres med en fugtig microfiberklud med en anelse universalrengøringsmiddel på.
  • Aftør evt. tilsmudsede skabshylder med universalrengøringsmiddel.
  • Vask og aftør køkkenservice, maskiner, skåle, potter, pander osv. og returner til den markerede plads.
  • Aftør alle håndtag i køkkenet (på fx køleskab, køkkenlåger, opvaskemaskine og håndvask) med en fugtet microfiberklud med en anelse universalrengøringsmiddel på, for at fjerne de bakterier, som vi spreder med hænderne.
  • Aftør vægge og stænkplader for fedt, stænkpletter etc. der er sprøjtet under madlavning.
  • Rengør kogepladen for stegefedt med en fugtig rengøringsklud med opvaskemiddel på, da dette er fedtopløsende. Ved fastbrændte madrester kan enten bruges en slibesvamp, som bruges våd, eller en glasskraber, som ligeledes bruges på et fugtet område.
  • Køleskabet kan blive en sand bakteriebombe, hvis det ikke løbende gøres rent. Ryd derfor køleskabet helt for alle madvare, og tør samtlige flader af med et desinficerende rengøringsmiddel.
  • Ovn aftørres med en fugtig microfiberklud med opvaskemiddel. Fastbrændte madrester skrabes væk eller skures væk med rengøringssvamp og skuremiddel.
  • Gulv fejes og vaskes derefter. Vaskevandet skal indeholde universalrengøringsmiddel for at fjerne bakterier.