Symbion Kitchen
Symbion Kitchen tilbyder produktionsfaciliteterne til dig, der er klar til at videreudvikle, afprøve og skalere din fødevareide.

Bliv en del af noget større
Symbion Kitchen er en del af Copenhagen Agrifood, som er et større fødevare community, hvor vi også laver smagninger for de mange spisende i Symbions kantine, afholder spændende events og workshops, hvor vi deler ny viden, og hvor du møder andre fødevareiværksættere.
Køkkenet lejes på dagsbasis eller en fuld uge (inklusiv lørdag og søndag).
Det får du adgang til i Symbion Kitchen
Test- og produktionskøkken, som er opdelt i to zoner. Klargøringszone og tilberedning- og pakkezone.

Det er du ansvarlig for
- Rengøring af køkken, udstyr og inventar efter endt brug.
- Bortskaffe affald til udendørs affaldskomprimator.
- Behandle faciliteter, inventar og udstyr, så næste bruger også får en god oplevelse.
- Indhente de nødvendige fødevaregodkendelser.
Facts om Symbion Kitchen
- Køkkenet lejes på dagsbasis, til en pris på kr. 1.500 / dag
- Lejes køkkenet en fuld uge (inklusiv lørdag og søndag) er prisen 6.000 kr.
- Lokalet kan bookes så snart man er oprettet som bruger. Dette er du automatisk, hvis du allerede har en tilknytning til Symbion (kontorplads, membership etc.) eller Copenhagen AgriFood
- Når du har en brugerprofil kan køkkenet bookes på mit.symbion.dk
- Brugeren af køkkenet forestår selv grundig køkken rengøring efter brug, så den næste bruger også får en god oplevelse. Er den udførte rengøring ikke i henhold til god køkkenhygiejne, pålægges der et rengøringsgebyr 750 kr. ekskl. moms.
- En booking giver adgang til køkkenet fra kl. 7 – 20
- Nøglen afhentes og afleveres efterfølgende til Symbions servicecenter. Servicecenteret er tilgængelige i tidsrummet kl. 7 – 16
Sådan kommer du igang
Udfyld vores ansøgningsformular hvor du kort beskriver hvad du ønsker at bruge Symbion Kitchen til.
Vi opretter dig som bruger og sender dig en invitation, hvor du tilknytter dine betalingsinformationer.
Log ind på Mit Symbion og book Symbion Kitchen