Podcast

En podcast er en lydfil du kan lytte til, lige når det passer dig. Det er vidensdeling “ToGo”, som du kan have med på farten, hvor end du befinder dig. Du kan lytte til podcasts på din mobil, iPad eller computer og det er gratis at abonnere på iVærktøjskassen fra Symbion.

Iværktøjskassen

iVærktøjskassen er en podcast fra Symbion, der er sat i verden for at hjælpe iværksættere med ny viden om alt hvad der vedrører start ups. Afsnittene indeholder løbende opdateringer med brugbar viden for start ups og virksomheder. Det er en podcast der skal gøre dig klogere, med en lang række korte guides til livet som iværksætter.

Kom igang med podcasts

Du kan lytte til podcasts direkte via en hjemmeside eller gennem en app på din telefon. For iPhone brugere er det relativt simpelt hvilken app du skal vælge, da det er oplagt at bruge Apples egen podcast app: iTunes Det er gratis at hente podcasts med iTunes. Er du Android bruger, kan du her finde en guide til hvilke apps du kan vælge imellem.

Du kan vælge enten at streame eller downloade podcasts. Hvis du downloader podcasten, kan du høre den på et hvilket som helst tidspunkt, uden du behøver at have internet adgang. Husk at abonnere på iVærktøjskassen og få automatisk overført nye episoder når de udkommer.