Iværksætternetværk i København

Vi ved af erfaring, at et stærkt iværksætter-netværk giver optimale betingelser for vækst.

I Symbion har vi derfor fokus på at skabe et godt og stærkt netværk for virksomheder og iværksættere i København – blandt andet ved at give dig adgang til faglig og relevant viden om dit erhverv, ved at tilbyde dig sparring på daglig basis og ved at afholde en lang række både faglige og sociale arrangementer.

Faglige arrangementer

Hver måned arrangerer vi seminarer, netværksarrangementer, foredrag, online læring og oplæg med fokus på viden og læring inden for et bredt udsnit af relevante emner.

Langt de fleste af vores arrangementer er både åbne for interne og eksterne personer og emnerne spænder bredt.

Sociale arrangementer

Netværk er en vigtig byggesten i udviklingen af din forretning. På Symbion får du adgang til Danmarks største og bedste forretningsmiljø for iværksætter- og vækstvirksomheder med mulighed for at deltage i fredagsbarer, julefrokoster, sportsdage osv.

Som virksomhed i Symbion får du mulighed for at sparre med andre videntunge virksomheder i Symbion Netværket. Dels i løbet af arbejdsdagen og dels over frokosten eller fredagsøllen. Symbions iværksætternetværk giver fantastiske rammer for iværksættere til at starte virksomhed.

LÆS OGSÅ: 5 tips: Sådan udvider du dit professionelle netværk