Symbion
Østerbro

Symbion kontorfællesskab på Østerbro i København

Symbion består af 300 spændende startups og iværksættere inden for udvalgte områder; it, tech, foodtech, biotech, medtech, hardware, software, SaaS mm. Nogle af landets dygtigste iværksættere er samlet her, hvilket skaber optimale betingelser for vidensdeling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

Rammerne er et nærværende og tilgængeligt fagligt og socialt community, der skaber nye relationer, ny viden, nye idéer, ny inspiration blandt de rigtige mennesker på tværs af bl.a. iværksættere, universiteter, corporates, brancher, økosystemer.

Huset tæller 20.000 m2, der understøtter den enkelte medarbejder og virksomhed til at skabe et produktivt og innovativt arbejdssted i et mix af arbejdspladsmuligheder og funktioner – en kombination af kontorer, fælleskontorer, membership-pladser og mødelokaler.

Åbne områder

Priser

Du og dit firma kan blive en del af Symbion på flere forskellige måder alt afhængig af hvad dit behov er. Nedenfor kan du se priseksempler – og på vores produktside kan du læse mere detaljeret om de forskellige produkter og muligheder.

Kommende events på Symbion

Unikt ved Symbion

Hubs, labs og spaces

Ikke alle startups drives udelukkende fra en computer. På Symbion er der – udover mere almindelige arbejdspladser såsom kontorer, fælleskontorer og Membershippladser – også laboratorier, makerspace elektronik-hub, produktionstestkøkken, agrifood-hub m.v.

Stort miljø

Lokationen er med sine 20.000 m2 den største bygning i Symbion-netværket, hvilket sikrer masser af liv og netværk. Ud af de 20.000 m2 er ca. halvdelen arbejdspladser og den anden halvdel loungeområder, kantine, caféområde m.v. Det giver dig og din virksomhed masser af muligheder i forhold til alternative og fleksible opholdssteder både i forhold til at netværke men også i forhold til at arbejde andre steder end fra dit skrivebord.

Egen kantine

I stueetagen er der en stor kantine, hvor Symbions egne kokke og køkkenpersonale serverer lækker mad – både kolde og varme retter. Kantinen er åben mandag til fredag kl. 11.30-14.00. Derudover kan der bestilles forplejning til møder fra Symbions køkken.

Fitnesscenter

På Symbion er der indrettet et fitnesscenter med diverse maskiner, vægte mv. som kan benyttes 24-7. Derudover er der bluetooth højtalere, så du og dine kolleger kan træne til jeres egen musik.

Parkeringsplads

Symbion har to store parkeringspladser med masser af gratis parkering. Disse parkeringspladser kan dels benyttes af dig og din virksomhed, og dels kan dine gæster benytte dem ved at registrere sig ved Symbions reception.

Diana Kiiskinen
Diana Kiiskinen - Udlejningschef i Symbion

Vi  hjælper dig med at finde den rigtige løsning for dig og dine medarbejdere

  • Hvor meget plads har I brug for?
  • Hvad er jeres behov for at kunne skalere op og ned?
  • Hvor længe er du villig til at binde dig?
  • Hvad er vigtigt for dine medarbejdere?

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at skræddersy kontorlokaler til din virksomhed.

Andre lokationer

Creators Floor
by Symbion
CBS Howitzvej Campus
Frederiksberg
Se lokation

Univate Emil Holms Kanal
by Symbion
KU Søndre Campus
Islands Brygge
Se lokation

Univate Njalsgade
by Symbion
KU Søndre Campus
Islands Brygge
Se lokation