Coworking Membership
i København

Membership-plads
en fleksibel arbejdsplads i co-working-område

Med et membership i Symbion bliver du en del af Danmarks største community bestående af innovative startups og vækstivrige virksomheder.

Et membership er ideelt for dig, der ikke har brug for at have en fast arbejdsplads, og som ofte er på farten. Med en membership får du nemlig adgang til at sidde og arbejde både i Symbion, på Univate (Islands Brygge) og på Creators Floor (Frederiksberg) alt efter, hvad der passer dig bedst.

Mere end en arbejdsplads

Membership området i Symbion er beliggende i et stort nyrenoveret co-working område, hvor enkeltmandsvirksomheder og mindre virksomheder er mixet, hvad enten man har valgt at arbejde som Membership, i fælleskontor med dedikeret hæve-sænke-skrivebord eller i et mindre eget kontor. Dette mix af arbejdspladsmuligheder giver i endnu højere grad mulighed for networking og vidensdeling blandt ligesindede ildsjæle.

Et alternativ til café-miljøet

Et Membership skal ses som et alternativ til at sidde og arbejde på en café. Med i prisen hører gratis kaffe og te, internet, adgang til at booke mødelokaler, adgang til kantine, reception og gratis parkering på Symbions store parkeringsarealer.

Med et Membership har du mulighed for at arbejde i flere forskelligindrettede områder; Der er områder med skriveborde, områder med højborde, loungeområder med lænestole, sofaer og kuber – derudover er der et caféområde med caféborde og stole samt et tilhørende cafékøkken.

Inkluderet i prisen er:

 • Trådløst internet
 • Kaffe og te
 • Parkering
 • Fitnesscenter
 • Adgang 24/7 på Symbion
 • Adgang inden for alm kontortid på Univate og Creators Floor
 • Gratis brug af udvalgte mødelokaler på Symbion
 • Mulighed for at deltage i både vores faglige- og sociale arrangementer på alle tre lokationer

Derudover har du, med et membership i Symbion, mulighed for at tilkøbe ekstra faciliteter og services, herunder:

 • Kantine
 • Telefonservice
 • Lager/opbevaring
 • Postadresse

Hvad koster et coworking membership i Symbion?

Vi tilbyder et membership til en fast lav pris på 1.395 pr. md. ekskl. moms.

Ved oprettelsen af et membership bliver du tilknyttet en primær lokation, som du har adgang til 24/7. De to andre lokationer vil du have adgang til i åbningstiderne.

Etableringsomkostninger

Etableringsomkostningerne for et membership omfattet et etableringsfee på kr. 995 der dækker omkostninger til bl.a. chip og systemmæssige oprettelser.

Bliv en del af vores netværk

Med et Membership i Symbion Netværket du en del af et unikt og alsidigt miljø bestående af iværksættere inden for flere forskellige brancher. Du får mulighed for at deltage i de faglige og sociale events, som bliver afholdt på vores tre lokationer, herunder bl.a. inspirationsforedrag om relevante emner, pitches og diverse årlige fester.

Bemærk at du med et membership får primær lokation på Symbion Fruebjergvej på Østerbro men at du også har mulighed for at arbejde på vores lokationer hhv. Islands Brygge og på Frederiksberg i København.

cowork_membership