Nye bekendtskaber
 i Guide, Iværksætteri

At møde og interagere med nye mennesker, nye bekendtskaber, kan være yderst værdiskabende for startups og iværksættere, såvel som for større virksomheder. Ikke nok med, at det kan hjælpe dig med at få flere kontakter og møde nye kunder, så hjælper det dig også med at blive klogere og kan forbedre dine professionelle ‘skills’.

Læs her om hvordan nye bekendtskaber kan hjælpe din virksomhed til succes.

Viden

Der vil altid være ny information at blive klog på. Og der vil altid være folk, der ved noget som du ikke selv gør, eller som tidligere har stået med lignende udfordringer, som din virksomhed står overfor lige nu. Det at møde nye bekendtskaber kan være en stor mulighed for at sparre om problemstillinger og idéer og derudover lære nye ’skills’.

Effektiv læring sker ikke kun gennem ‘skolebaserede’ kurser. Faktisk lærer og udvikler man sig mere gennem andre – i sociale kontekster – fortæller en undersøgelse af Center for Creative Leadership. Undersøgelsen fortæller, at hele 20% af ens læring og udvikling sker gennem sociale kontekster. Sociale kontekster som f.eks. uformelle feedbacks, opsøgning af råd og meninger samt idésparring mm.

Kommunikationsevner

I en undersøgelse foretaget af Elsevier Science fortæller 95 % af virksomhederne, at verbal kommunikation er meget vigtigt for at opnå succes. Når du interagerer med nye bekendtskaber, giver du dig selv muligheden for at øve dig på dine kommunikationsevner. Du vil blive mere og mere tryg. Dette kan åbne op for mange muligheder for din virksomhed.

Partnerskaber og ressourcer

Ved at møde nye mennesker finder du måske en som du kunne tænke dig at ansætte, partne op med eller en som vil hjælpe dig med gode råd til din forretningsmodel. Både når det gælder startups og iværksættere er det ikke altid nemt at stå med det hele alene. Nogle gange finder man ud af, at der er ting man ikke rigtig er god til, og at man har brug for en andens ekspertise. Derfor er det altid en god idé at have personer, som man kan læne sig op af. Hvem ved, måske er det personen, som sidder eller står ved siden af dig, der er ressourcen du mangler lige nu.

Kontakter

Hver gang du møder en person, vil dén person altid have et netværk og nogle kontakter, der kan øge din kontaktbase. Der vil altid være én som kender én, der kender én… Og dén person vil du helt sikkert være interesseret i at komme i kontakt med. Især, hvis det kan hjælpe din virksomhed til succes. En undersøgelse fortaget af Introhive fortæller, at 98% top-salgspersoner identificerer ’forbindelser’ som den mest vigtige faktor, når en ny virksomhed skal etableres.

Nye kunder

Muligheden for at møde nye kunder findes næsten i hver en afkrog. Ved at starte samtaler med folk får du mulighed for at høre, hvad de har af udfordringer og problemstillinger. Hvem ved, måske det er din virksomhed eller dit produkt, der står lige præcis med løsningen til deres problem.

Læs her om 5 tips til at udvide dit professionelle netværk.

Seneste blogindlæg
coworking